3500 TL Hazır Sistem önerisi

Ben şimdi bakamadım. Telefonda olduğum için zor oluyor. Fakat teknobiyotik hazır sistemlerine bakmanızı öneririm. Gerçekten bu konuda güzel iş çıkarıyorlar.

Bu paraya alacağınız hazır sistemlerde hep abuk subuk kasa ve güç kaynağı kullanılıyor. Parça parça alma imkanınız yok mu? Montaj yapamaz mısınız?
Maalesef yapamam. Zaten sistemi tatillerde kullanacağım, ondan sonra yurt için kullanacağım laptopum var.
Sistemi ne amaçla kullanacaksınız ?
Yazmayı unutmuşum, oyun için kullanacağım.

Kasayı Dark N10 Pro yapın, Güç kaynağını High Power 600W Eco yapın.

Hayırlı olsun. Toplam: 3219.56 oluyor.
Artan paraya Doritos alırsınız. Sonra da bağışlarsınız.

Bu sistemin oyun performansını gösteren bir video izlemiştim. Zaten oynamak istediğim oyunları rahatlıkla oynatıyordu. Şuan bunu almayı planlıyorum ama sizden de yardım beklemekteyim. Hangi parçası değişmeli?

Bu sistemin oyun performansını gösteren bir video izlemiştim. Zaten oynamak istediğim oyunları rahatlıkla oynatıyordu. Şuan bunu almayı planlıyorum ama sizden de yardım beklemekteyim. Hangi parçası değişmeli?

Kasayı Dark N10 Pro yapabilirsiniz. İsterseniz anakartı B450M-HDV olarak değiştirebilirsiniz. Onun dışında değişecek parça yok. Daha iyi bu sistem.

O halde alabileceğiniz en iyi sistem bu:

NOT: Kasayı Aerocool Ore Saturn, anakartı B450M ile değiştirin. 3.599 TL.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı