3500 TL i3 7100 sistem toplama

3500 TL verip i3 almanın mantığı yok. R5 bile alınabilir.
Bazı parçalar değiştirildi ;
  • MSI RX480 GMNG X 8GB
  • ASUS PRİME B250M PLUS DDR4 2400MHz
  • i5 7500
  • KİNGSTON 8GB HYPERX FURY DDR4 2400MHz
  • WD 3.5" 1TB 7200RPM HDD
  • COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS
  • ASUS 21.5 VP228TE FHD 1ms MONITOR
4100 ₺ civarında tutuyor. Monitor , kasa , ram ve harddiski kesinlikle değişmeyi düşünmüyorum. Diğer parçalardan daha iyisinide ben bulamadım. Stok sorunumuda var. Bakalım herşey 2 haftaya belli olacak.

4250 TL

Ryzende RAM önemlidir. RAM frekansını yükseltin.

MSI veya Asus alıcaksanız. GTX 1060 6 GB modelini alamazsınız.

3500 TL verip i3 almanın mantığı yok. R5 bile alınabilir.
Hocam ne 3500'ü, 2500'e bile B350 R5 1400 sistem dizerim ben size, bu sistemde biraz kasıp 3500'de 1060 6GB+SSD bile kullanılır ama Vatan çok pahalı ve çeşit yok. Teknobiyotik, Sinerji, İtopya gibi yerlerden toplayamaz mısınız?

Katılıyorum. Vatan güzel kazık atıyor.

Ryzende RAM önemlidir. RAM frekansını yükseltin.

MSI veya Asus alıcaksanız. GTX 1060 6 GB modelini alamazsınız.
Evet dediğiniz gibi alamıyorum fakat önemli değil fps testlerinde 3 5 fps oynuyor buda sorun olmayacaktır benim için. Tek sıkıntı rx480 8g modelinin stoğa girmesi.

Monitor dahil 4.100 TL demiştim ben

Dediğiniz yerlerden maalesef alma şansım yok sistem şuanda yazdığım gibi net , fakat ekran kartını farklı yerlerden alabilirim dediğim gibi.

Tavsiye üzerine son noktayı koydum ryzen 5 1500x stoklara girerse onualabilirim.

Ekran kartı için anı bi fiyat değişikliği oldu 2 bin tl ye kadar bütçe ayrıldı. Msi Rx580 ve asus gtx1060 strix modeli.
Vatandan alicam rx580 daha performanslı olur diyorlar ne yapmalıyım?

O monitörden uzak dur gözlerini bozmak istemiyorsan.
BenQ GW2270 21.5" 5ms (Analog+DVI-D) Full HD VA Monitör Fiyatı
Monitörü bu olarak değiştir ve sistemi yükselt.

RAM düşük tutulmuş, Ryzen işlemcilerde mHz değeri performansı etkiliyor. 3000mHz olması iyi olacaktır.

Zaten toplanacak bilgisayar bu değil. Yukarıdaki resimde belirttiğim sistemdir.

O monitörden uzak dur gözlerini bozmak istemiyorsan.
BenQ GW2270 21.5" 5ms (Analog+DVI-D) Full HD VA Monitör Fiyatı
Monitörü bu olarak değiştir ve sistemi yükselt.

Neden 1ms monitör varken ve tavsiye ediliyorken çok daha düşük fiyata 5ms monitör almalıyım ? Monitörden kısıp diğerlerini yükseltemem ki yükseltecek de bir şey yok bazı parçalar hariç. Onlarıda ileride yükseltmeyi eklemeyi düşünüyorum.

Monitörde asıl bakman gereken panel ardından bit Hz gibi değerler. Rekabetçi oyunları profesyonel oynamıyorsan 1ms ile 4ms farkını anlayamazsın. "ms" diyoruz. BenQ 2470H monitorü 526 TL'ye internetten gönül rahatlığıyla teknobiyotikten alabilirsiniz mesela.
Keşke internetten sipariş etmeye sıcak baksanız da Vatandan kazık yemeseniz. Neden karşısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…