3500 TL i3 7100 sistem toplama

Dediğim gibi para her ne kadar benimde olsa aile karışıyor işin içine ünideyim bunada el atıyorlar ama aklımda şu var sinerjinin istanbulda bi yeri var ve ben oraya yakın bi yerde okuyorum ordan da alma ihtimalim var fakat hiç güvenilir gelmiyor farklı farklı şikayetlerde var. Gerekirse 500 Tl diğerlerine göre fazla veririm kafam rahat eder paranın çok önemi yok.
Bu arada sinerjide aynı sistemi toplayınca 4500 civarı ediyor 200 Tl daha fazla verir vatanda toplatır kafam rahat eder sırf 200 tl için uğraşmak istemiyorum benim için bi önemi yok
Sistemde tek değişebilecek ürün monitör onun dışında herşey sabit

Son düzenleme:

kesınlıkle yetmıcekdır sana 500 gb hard dısk ve ssd. 1 tb yap ssd 250 gb yaparsın. oyun ıcın kullanıcaksın sanırım, anakartını MSI B150 GAMING M3 Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart ve rx 1050 ti 4 gb bence ıdeal rx 470 bulabılecegını sanmıyorum. işlemcın nerede ıslemcını goremedım. ryzen alıcaksan eger 1500x onerırım almıcaksan ıntel 7500 al

Sistem güncellendi.

4.500 max 4700 r atsak iyidir benim için
Siz de 3500 diye başladınız bütçe oldu 4500 Sinerjiden alın vatan gibi bir hata yapmayın lütfen. Ayrıca bütçenizi güncelleyerek insanlardan bir daha tavsiye alın bence.
Direk sinerjiye bağlı kalırsanız da yine bazen fazla fiyat ödeyebilirsiniz. Mesela önerdiğin sistemdeki monitörü 100 TL ucuza teknobiyotikten alabilirsiniz. Önerdigim kasa da düşük bütçe kasası daha sağlam şeyler alınabilir. 4000 - 4500 TL'yse bütçeniz daha neler yapılmaz. Kesinlikle SSD falan da eklenir.

Sağdan soldan parca halinde alamam direk alıp cikicaz biz monitör haricinde birseyi değişmeyi düşünmüyorum ssd çok önemli değil kendim alır takarım daha sonra ssd alicam diye ekran kartından başka şeyden kısamam Msi asus dışında marka almayacağım yok galax sapphire zotac gigabyte bu 2 marka icin bu fiyat gerekiyor monitör tavsiyeniz varsa hepsiburada gibi yerlerden de alabilirim bütçeyi bende artacağını beklemiyodum grafik tasarım okuduğum için beklentimin üstünde bi sistem toplamama da izin verdiler dediğim gibi sırf 200 tl için sinerjiden falan toplamak istemiyorum monitör tavsiyeniz varsa max 500 tl fhd 21.5 inch yada 22 bekliyorum

Yapmayın etmeyin saydığınız markalar gayet iyi kaliteli markalar.
Ryzen 1500x, Asus B350M-A, Corsair 16GB 3000 mhz, Gigabyte GTX 1060 6GB, Adata 128GB SSD, CM MasterBox Lite 5, BenQ GW2470H AMVA+ panel. 200 TL daha ucuza +8GB +128GB SSD +24" AMVA+ panel monitör almış olacaksınız. Halbuki bu artıları internetten en ucuz fiyata bakarak alsanız en az 600 TL daha harcayacaksınız.
İsterseniz istediğiniz monitörle gidin karşılaştırın bu monitörü. Vatanda aynısının 21.5" hali var. AMVA+ panelin TN panele göre nasıl daha iyi olduğunu göreceksiniz. 3000:1 kontrasta sahip, renkleri çok daha canlı ve iyi. Çok daha Lütfen 1ms olmalı gibi şeyler gibi düşünmeyin 4ms ile farkını fark edemeyeceksiniz profesyonel bir CS:GO oyuncusu olmadıkça. @Lactuca

Son düzenleme:
Biz sürekli aynı yerde sayıyoruz benim gösterdiğim ekran kartı rog strix modeli çekirdek ve bellek hızı gigabyte göre daha hızlı asusun yazılımı olsun kalitesi olsun farklı marka almak istemiyorum ayrıca sinerjiden almayacağım dediğim gibi vatan üzerinden tavsiyen varsa söyleyebilirsin pahalı ama daha kaliteli olacak ben bundan eminim sadece monitörü değişeceğim büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…