P-Bat Hectopat Katılım 2 Ağustos 2017 Mesajlar 179 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2017 #31 Sizin kararınız bu aşamadan sonra size bir şey diyemeyeceğim. Monitör konusunda da TN panel almayın o kadar diyebilirim.
Sizin kararınız bu aşamadan sonra size bir şey diyemeyeceğim. Monitör konusunda da TN panel almayın o kadar diyebilirim.
WOODCUTTER Megapat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 8 Eylül 2017 #32 P-Bat dedi: Sizin kararınız bu aşamadan sonra size bir şey diyemeyeceğim. Monitör konusunda da TN panel almayın o kadar diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler. Ben konuyu burda kilitleyeyim bilgisayarı aldığım zaman doğru olurmu bilmiyorum ama görsellerini paylaşabilirim. İyi geceler dilerim.
P-Bat dedi: Sizin kararınız bu aşamadan sonra size bir şey diyemeyeceğim. Monitör konusunda da TN panel almayın o kadar diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler. Ben konuyu burda kilitleyeyim bilgisayarı aldığım zaman doğru olurmu bilmiyorum ama görsellerini paylaşabilirim. İyi geceler dilerim.