Merhaba arkadaslar.
Asagidaki tutar ve ozelliklerde PC topladim. BattleField 1 icin iyi olur mu ? Sorunsuz ve kasmadan oynayabilir miyim? Anakart ve RAM, ekran karti uyumlu mudur ? Onerileriniz var mi ?
Merhaba arkadaslar.
Asagidaki tutar ve ozelliklerde PC topladim. BattleField 1 icin iyi olur mu ? Sorunsuz ve kasmadan oynayabilir miyim? Anakart ve RAM, ekran karti uyumlu mudur ? Onerileriniz var mi ? Eki Görüntüle 215979
Dostum sistem bence iyi ancak BattleField 1 gibi yeni nesil oyunlar oyanyacaksan işlemci soğutucusunu takmamanı tavsiye ederim. İyi bir oyuncu soğutucusu alırsan daha iyi olacaktır. Bu arada sistemin uyumluluğu konusunda bilgim yok.
Dostum sistem bence iyi ancak BattleField 1 gibi yeni nesil oyunlar oyanyacaksan işlemci soğutucusunu takmamanı tavsiye ederim. İyi bir oyuncu soğutucusu alırsan daha iyi olacaktır. Bu arada sistemin uyumluluğu konusunda bilgim yok.
Yok onu anladımda oyuncu soğutucusu diye bi kategori duymadım galiba iyi bir soğutma demek istediniz fakat işlemcide k ibaresi olmadığı için üst düzey bi soğutmaya hiç gerek yok boşa para gitmiş olur.