3500 TL için F/P monitör 144 - 165 Hz önerisi

Biraz araştırma sonucu.

ASUS TUF Gaming VG247Q1A​

Modeline ısındım fakat sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Ben Valorant oynamak için monitör arıyorum o yüzden monitörün yana dönmesi yukarı aşağı inip çıkması önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum.
Sizinkinden pek bir farkı yok fakat sizin model 1ms iken bu 0.5ms:

Bende ASUS VG248QG modeli var memnunum, ghosting problemi hiç yok çok araştırıp almıştım. Ayrıca ELMB, FreeSync teknolojileri monitörde gecikmeye sebep oluyor valorant vs. oynarken hiç kullanmayacağınız özellikler bunlar da aklınızda olsun.

Bende ASUS VG248QG modeli var memnunum, ghosting problemi hiç yok çok araştırıp almıştım. Ayrıca ELMB, FreeSync teknolojileri monitörde gecikmeye sebep oluyor Valorant vs. oynarken hiç kullanmayacağınız özellikler bunlar da aklınızda olsun.

Daha önceki araştırmalarımda TN Paneli eleştiren bir arkadaşımıza rastladım bu ürün de TN panel olarak gözüküyor sitede.

Daha önceki araştırmalarımda TN Paneli eleştiren bir arkadaşımıza rastladım bu ürün de TN panel olarak gözüküyor sitede.
Valla benim için ghosting çok önemliydi ve gecikme değeri en düşük olan panel TN paneldir. Bu yüzden terchimi bundan yana kullandım. Tabi ki bazı arkadaşlar var panel fanatiği dünyanın sonu gibi bakıyorlar TN panele. Arkadaş monitöre yere yatıp bakmayacağım ki kararıyorsa kararsın azcık sağdan soldan renk işini de iki ayarlamayla hallederim dünyanın sonu değil dedim aldım. Siz bilirsiniz dediğiniz modelde ghosting yoksa gönül rahatlığı ile alabilirsin çok takılacak bir konu değil panel muhabbeti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı