Farklı sitelerden parça alma şansınız varsa o bütçede 1650S ile iyi bir sistem toplayabilirim. Tek siteden olacaksa biraz zor ama yine de şansımı denerim
Eğer toplayabilirseniz iyi olur. Bende Ryzen 3 3100 ve 1650'li bir sistem teker teker bakarak topladım. 1650 Super'li bir sistem olursa bu paraya şahane olur .
Eğer toplayabilirseniz iyi olur. Bende Ryzen 3 3100 ve 1650'li bir sistem teker teker bakarak topladım. 1650 Super'li bir sistem olursa bu paraya şahane olur .
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Hocam hazır sistem şart sanıyordum ben, eğer hazır sistem şart değilse aşağıda attığım parçaları öneririm bütçeyi 188 TL aşıyor lakin anakart ileriye yönelik olmuş oluyor.