amd alma kanser eder cidden. Hayatım boyunca amd kullandım tiksindim artık . Al Gtx 970 al kafan rahat etsin. Oyunlarda driver sorunun olmadan temiz temiz oyna.
Ben 6 yıldır kasamla gelen PSU'yu kullanıyorum. Bak her parçasını biliyoru mama PSU bakmadım bile ve tıkır tıkır çalışıyor. Rahat ol 600w 80+ olmadığı ne kadar verir bilmiyorum ama fazla fazla yeter zaten sistem iyi gözüküyor güle güle kulla
Performans olarak gerçekten çok iyiler ama hala güç tüketimi ve ısı işini çözemediler. Isı olayı overclock imkanını azaltıyor. Bu da O.C ile GTX 970'i üstün kılıyor.
Performans olarak gerçekten çok iyiler ama hala güç tüketimi ve ısı işini çözemediler. Isı olayı overclock imkanını azaltıyor. Bu da O.C ile GTX 970'i üstün kılıyor.
En az 6 tane kullandım , eski bilgisayarlarım ve suanki laptop'um dahil olmak üzere. Arkadaşın dediği gibi güç tüketimi ve ısı konusundan nvidia gerçekten çok iyi. Üstüne nvidia 'nın birçok oyun ile uyumlu olması/amd 'nin ise uyumsuzluk problemleri yasaması durumu var. Şahsen nvidia'ya amd yi senelerce gördükten sonra hayran kaldım.