3500 TL Intel i5 6500 GTX 970 Sistem Toplama

DirectX Beta testlerinde AMD kartlar Nvidia'ya oranla daha performanslı. Uyumsuzluk sorunu yok denecek kadar az ancak güç tüketimi ve ısınma sorunları R9 3xx serisinde azaltılsa da Nvidia kadar başarılı değil.

Bence FPS değerlerine aşırı önem veriyorsanız R9 390x/390 sizi tatmin eder.
Onun dışında ısı/güç kullanımına kafayı takıyorsanız GTX 970 sizi tatmin eder.
4K oynayacaksanız, R9 390 da GTX 970 de tatmin etmez. 390x belki edebilir. Çünkü bana göre 30-35 FPS arası oyun oynamak hiç zevkli değil.

DirectX Beta testlerinde AMD kartlar Nvidia'ya oranla daha performanslı. Uyumsuzluk sorunu yok denecek kadar az ancak güç tüketimi ve ısınma sorunları R9 3xx serisinde azaltılsa da Nvidia kadar başarılı değil.
Bilmiyorum belki ben çok ön yargılı yaklasıyorumdur onceki amd işkencelerimden dolayı. Birde şahsen ben özellikle bu testlere göre değilde uzun süre kullanıp (1-2 yıl) hangisi gerçekte ne kadar dayanıklı? Oyunların coğunda hangisi yazılımsal olarak desteklenmiş olacak ve performansı yüksek olacak? bir kullanıcı olarak aslında bana ve bizlere lazım olan bu aslında. Çünki çoğu zaman mesela nvidia kart testte kağıt üstünde üstündür ama gerçek deneyime gelince amd beklenmeyen performans sunabilir gibi.

@Silinen üye Ben Recep Baltaş'ın neyi sevip neyi sevmediğini mi ezberleyeceğim. Onun yerine neden sevmediğini açıklayabilirsin.

@WashingPowder Burada ben oyun sistemi için, H110 iyi değil desem, kimse beni umursamayacağı için, o ismi kullanmak zorunda kaldım.

@Silinen üye Ben Recep Baltaş'ın neyi sevip neyi sevmediğini mi ezberleyeceğim. Onun yerine neden sevmediğini açıklayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sosyalini kullandığın bir oluşumun diyelim, youtube sayfasına bir göz atmalısın bence.

Performans olarak gerçekten çok iyiler ama hala güç tüketimi ve ısı işini çözemediler. Isı olayı overclock imkanını azaltıyor. Bu da O.C ile GTX 970'i üstün kılıyor.
Yeni çıkacak olan 4xx serisi 14nm finfet artık oda kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…