mrtplt21 Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2016 #1 Bu sistemi almayı düşünüyorum, sizce nasıl? Sizin fikrinizi almak istiyorum. Bir de Sinerji güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2016
Bu sistemi almayı düşünüyorum, sizce nasıl? Sizin fikrinizi almak istiyorum. Bir de Sinerji güvenilir mi?
Z Zeuserz Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #2 Bence Vatan'dan al Sinerji pek duyulan bir yer değil galiba hiç duymadım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2016
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #3 Zeuserz dedi: bence vatandan al sinerji pek duyulan bir yer değil galiba hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Sinerji güvenilirdir içiniz rahat olsun.
Zeuserz dedi: bence vatandan al sinerji pek duyulan bir yer değil galiba hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Sinerji güvenilirdir içiniz rahat olsun.
Z Zeuserz Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #4 Lazoğlu61 dedi: Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Sinerji güvenilirdir içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım kusura bakmayın. Lazoğlu61 dedi: Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Sinerji güvenilirdir içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Bir de kardeş bir konu versem bakabilir misin teknoloji bilgin varsa?
Lazoğlu61 dedi: Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Sinerji güvenilirdir içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım kusura bakmayın. Lazoğlu61 dedi: Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Sinerji güvenilirdir içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Bir de kardeş bir konu versem bakabilir misin teknoloji bilgin varsa?
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #5 Zeuserz dedi: Hiç duymadım kusura bakmayın. Bir de kardeş bir konu versem bakabilir misin teknoloji bilgin varsa? Genişletmek için tıkla... Buyur verebilirsin.
Zeuserz dedi: Hiç duymadım kusura bakmayın. Bir de kardeş bir konu versem bakabilir misin teknoloji bilgin varsa? Genişletmek için tıkla... Buyur verebilirsin.
Z Zeuserz Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #6 Lazoğlu61 dedi: Buyur verebilirsin Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/ko...z-fifa-gta-v-gibi-oyunlari-kaldirirmi.335581/
Lazoğlu61 dedi: Buyur verebilirsin Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/ko...z-fifa-gta-v-gibi-oyunlari-kaldirirmi.335581/
A Ali Şentürk Hectopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #7 Bana kalırsa ekran kartını şimdilik alma ve Rx 480'i bekle. Hem daha karlı olur.
Doruk Durna Hectopat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #8 Stok soğutucu bence yeterli olacaktır.
A Ali Şentürk Hectopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #9 Doruk Durna dedi: Stok soğutucu bence yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.