D DENIZ BAYSAL Hectopat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2016 #11 Cihatinan dedi: MSI RX480 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Toplam 3500 küsür tutuyor. Ama daha yüksek performans alırsın GTX960 ve 970'e göre. Genişletmek için tıkla... GeorgeBest dedi: Tabi ki iyidir hocam. Biraz bekleyin derim bu modelleri değil de özel soğutmalı modelleri alırsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam üniversite açılınca alıcam sistemi de sogutmalisi çıkar mı o zamana kadar cikmassa yine de alayım mı yoksa 970 mi?
Cihatinan dedi: MSI RX480 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Toplam 3500 küsür tutuyor. Ama daha yüksek performans alırsın GTX960 ve 970'e göre. Genişletmek için tıkla... GeorgeBest dedi: Tabi ki iyidir hocam. Biraz bekleyin derim bu modelleri değil de özel soğutmalı modelleri alırsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam üniversite açılınca alıcam sistemi de sogutmalisi çıkar mı o zamana kadar cikmassa yine de alayım mı yoksa 970 mi?
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2016 #12 Üniversite için alıyorsanız eğer laptop öneriyoruz. Güvenlik, taşıma ve iş görme bakımından bunu önerebilirim. Abra A5 V7.1.1 15.6" Gaming Laptop
Üniversite için alıyorsanız eğer laptop öneriyoruz. Güvenlik, taşıma ve iş görme bakımından bunu önerebilirim. Abra A5 V7.1.1 15.6" Gaming Laptop
D DENIZ BAYSAL Hectopat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #13 Cihatinan dedi: Üniversite için alıyorsanız eğer laptop öneriyoruz. Güvenlik, taşıma ve iş görme bakımından bunu önerebilirim. Abra A5 V7.1.1 15.6" Gaming Laptop Genişletmek için tıkla... Hocam üniversitedede evde kalıyorum o yüzden masaüstü istiyorum.
Cihatinan dedi: Üniversite için alıyorsanız eğer laptop öneriyoruz. Güvenlik, taşıma ve iş görme bakımından bunu önerebilirim. Abra A5 V7.1.1 15.6" Gaming Laptop Genişletmek için tıkla... Hocam üniversitedede evde kalıyorum o yüzden masaüstü istiyorum.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #14 DENIZ BAYSAL dedi: Hocam üniversitedede evde kalıyorum o yüzden masaüstü istiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman. Rx480'in özel soğutmalı modelleri eylül başında gibi çıkar gibi geliyor bana. Önerileri göz önünde bulundurun. Harika bir sistem çıkacaktır.
DENIZ BAYSAL dedi: Hocam üniversitedede evde kalıyorum o yüzden masaüstü istiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman. Rx480'in özel soğutmalı modelleri eylül başında gibi çıkar gibi geliyor bana. Önerileri göz önünde bulundurun. Harika bir sistem çıkacaktır.