R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 11 Mart 2021 #11 Merdcan231 dedi: O zaman ucuz olanı yani sizinkini tavsiye edeciğim Genişletmek için tıkla... Lenovo olanın işlemcisi biraz daha iyi.
Merdcan231 dedi: O zaman ucuz olanı yani sizinkini tavsiye edeciğim Genişletmek için tıkla... Lenovo olanın işlemcisi biraz daha iyi.
Merdcan231 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #12 Recx and Flex dedi: Anlamadım ne demek istediğiniz ben Lenovo olanı alırdım inceliğinden ve tasarımından dolayı. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış şeye yazdım üstte göre bilirsiniz ram eklememi tavsiye etmişti ona cevap verecekken elim ona değmiş galiba
Recx and Flex dedi: Anlamadım ne demek istediğiniz ben Lenovo olanı alırdım inceliğinden ve tasarımından dolayı. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış şeye yazdım üstte göre bilirsiniz ram eklememi tavsiye etmişti ona cevap verecekken elim ona değmiş galiba
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 11 Mart 2021 #13 Recx and Flex dedi: Lenovo olanın işlemcisi biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet işlemcisi bir tık daha iyi.
Recx and Flex dedi: Lenovo olanın işlemcisi biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet işlemcisi bir tık daha iyi.
Merdcan231 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #14 Recx and Flex dedi: Lenovo olanın işlemcisi biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... İşlemciye önem duymuyorum ağır işler için almicam bide öbürü gözüme daha güzel daha karizma geldi
Recx and Flex dedi: Lenovo olanın işlemcisi biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... İşlemciye önem duymuyorum ağır işler için almicam bide öbürü gözüme daha güzel daha karizma geldi