V Vienas01 Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 3500 TL bütçem var. Çok küçük olmasın. Numlocka falan da gerek yok. Önerileriniz olursa sevinirim.
F frqn Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #2 SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 frqn dedi: SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Günde 6-7 saat rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız gerek yok manyetik switch klavye almaya.
frqn dedi: SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Günde 6-7 saat rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız gerek yok manyetik switch klavye almaya.
V Vienas01 Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 frqn dedi: SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Çok küçük bu en azindan F tuşları olsa daha iyi olur.
frqn dedi: SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Çok küçük bu en azindan F tuşları olsa daha iyi olur.
F frqn Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 ben günde 2 saat oynuyorum, yine de iyi oluyor, avantaj sağlıyor. 6-7 saat oynamak zorunda eğilim. Yalnızca rekabetçi oyunlarda değil farklı kullanımları da oluyor. 3.5k para ayırmış arkadaş, bu sebeple manyetik öneririm. Büyük boyları da var.
ben günde 2 saat oynuyorum, yine de iyi oluyor, avantaj sağlıyor. 6-7 saat oynamak zorunda eğilim. Yalnızca rekabetçi oyunlarda değil farklı kullanımları da oluyor. 3.5k para ayırmış arkadaş, bu sebeple manyetik öneririm. Büyük boyları da var.