3500 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan Rises
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 4.681
Muhtemelen W75 tercih edeceğim hocam stok gelirse VGN.

Kankam İyzico'dan alırsan %20 indirim var bende o şekilde alacağım. VGN stok olsaydı bende onu alacaktım ama 4 gün içinde geleceğini sanmıyorum. W75'te evet iyi ama aynı fiyatlardaki artı olarak kablosuz kullanım yok ve karanlıkta tuşları gözükmüyormuş bu beni sorgulattı açıkçası o yüzden başka alternatiflere bakmaya başladım.

Kankam İyzico'dan alırsan %20 indirim var bende o şekilde alacağım. VGN stok olsaydı bende onu alacaktım ama 4 gün içinde geleceğini sanmıyorum. W75'te evet iyi ama aynı fiyatlardaki artı olarak kablosuz kullanım yok ve karanlıkta tuşları gözükmüyormuş bu beni sorgulattı açıkçası o yüzden başka alternatiflere bakmaya başladım.

Hocam ben bakmadan yazıyorum zaten sıkıntı olmuyor ayrıca 700TL'lik indirim ile pek ilgilenmiyorum şahsen karar sizin gene de hocam ben biraz daha bekleyeceğim klavyem yazmama engel oluyor ama sıkcaz dişimizi.

Kablosuz kullanımı pek sorun teşkil etmiyor hocam benim için bir eksi değil olursa rahatlık kazandırabilir tabii ki.

W75 alıp geçtim birkaç gündür kullanıyorum fazlasıyla tatmin oldum RGB sorun ediyorsan üzer ama performans ve ses arıyorsan düşünmeden alabilirsin Cyber blue rengini aldım çok kaliteli duruyor ve hassas tuşları var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı