V V4LHALLA Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:33 #1 Merhaba, maksimum 3500 TL kablosuz klavye arıyorum. Şu an kullandığım;
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.011 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:36 #2 EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Gerekirse yaninda keycaps alabilirsin.
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Gerekirse yaninda keycaps alabilirsin.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.569 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye Pazartesi 15:38 #3 MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-13) Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın. www.gaming.gen.tr
MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-13) Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın. www.gaming.gen.tr
V V4LHALLA Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:43 #4 kxy dedi: EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Gerekirse yaninda keycaps alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nedir o araştırdım ama pek anlamadım kehcapsı?
kxy dedi: EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Gerekirse yaninda keycaps alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nedir o araştırdım ama pek anlamadım kehcapsı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.011 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:51 #5 V4LHALLA dedi: Nedir o araştırdım ama pek anlamadım kehcapsı? Genişletmek için tıkla... Tus takimi yani, rengini begenmezsen alinabilir.
V4LHALLA dedi: Nedir o araştırdım ama pek anlamadım kehcapsı? Genişletmek için tıkla... Tus takimi yani, rengini begenmezsen alinabilir.
V V4LHALLA Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:54 #6 kxy dedi: Tus takimi yani, rengini begenmezsen alinabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, şu anki klavyemin beyaz olmasını seviyorum ama kablosuz da şartmış onu anladım o minvalde olsa güzel olurdu bütçeyi de 5 bin TL kadar aşabilirim eğer bahsettiğim gibi var ise.
kxy dedi: Tus takimi yani, rengini begenmezsen alinabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, şu anki klavyemin beyaz olmasını seviyorum ama kablosuz da şartmış onu anladım o minvalde olsa güzel olurdu bütçeyi de 5 bin TL kadar aşabilirim eğer bahsettiğim gibi var ise.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.011 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:56 #7 Beyaz istiyorsan buna bak. MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2) QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar. www.gaming.gen.tr
Beyaz istiyorsan buna bak. MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2) QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar. www.gaming.gen.tr