fuat baki Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #11 Görkem Say dedi: i3-1115G4 daha iyi bir işlemci ancak tercih sizin yine de. Genişletmek için tıkla... Hocam HP genel olarak sogutmada berbat ya geçmis yillarimdan tecrubem hiç bulasmayi dusunmuyorum.
Görkem Say dedi: i3-1115G4 daha iyi bir işlemci ancak tercih sizin yine de. Genişletmek için tıkla... Hocam HP genel olarak sogutmada berbat ya geçmis yillarimdan tecrubem hiç bulasmayi dusunmuyorum.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.121 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Ekim 2021 #12 messinicocugu dedi: Paylaşımlı ekran kartı olarak daha kötü oyunlarda üzer 3250u daha iyi bu konuda. Genişletmek için tıkla... Lenovo da işlemci ile gelen 3 çekirdekli Radeon grafik birimini kullanıyor. Harici bir ekran kartı yok ki. fuat baki dedi: Hocam HP genel olarak sogutmada berbat ya geçmis yillarimdan tecrubem hiç bulasmayi dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ürünlerdeki işlemcilerin TDP değerleri 15-28W. O yüzden teknik olarak çok ince bir kasa olmadığı sürece fazla ısınması pek mümkün değil. HP son yıllarda gayet iyi işler çıkarıyor.
messinicocugu dedi: Paylaşımlı ekran kartı olarak daha kötü oyunlarda üzer 3250u daha iyi bu konuda. Genişletmek için tıkla... Lenovo da işlemci ile gelen 3 çekirdekli Radeon grafik birimini kullanıyor. Harici bir ekran kartı yok ki. fuat baki dedi: Hocam HP genel olarak sogutmada berbat ya geçmis yillarimdan tecrubem hiç bulasmayi dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ürünlerdeki işlemcilerin TDP değerleri 15-28W. O yüzden teknik olarak çok ince bir kasa olmadığı sürece fazla ısınması pek mümkün değil. HP son yıllarda gayet iyi işler çıkarıyor.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 14 Ekim 2021 #13 fuat baki dedi: Hocam HP genel olarak sogutmada berbat ya geçmis yillarimdan tecrubem hiç bulasmayi dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Modelden modele değişir mesala Omen’ların soğutmaları çok başarılı.
fuat baki dedi: Hocam HP genel olarak sogutmada berbat ya geçmis yillarimdan tecrubem hiç bulasmayi dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Modelden modele değişir mesala Omen’ların soğutmaları çok başarılı.