Merhabalar, konuyu açmadan önce biraz göz gezdirdim ama istediğim güncel konular bulamadım. Bütçem 3000-3500 TL arası. Monitörsüz olsun istiyorum sadece kasa. Ağır olarak "League of Legends","Valorant" ve "Left 4 Dead 2" oynayacak bir kişiye toplamak istiyorum ve bu oyunları uzun süre götürecek bir sistem olsun istiyorum. Hazır sistem de olabilir tek tek de olabilir, depolama, PSU ve kasa 2. el olarak da olabilir. Farklı varyasyonlar ile fikirlerinizi belirtirseniz çok daha iyi olur. Ama hazır sistem olursa daha iyi olur benim için. Teşekkürler.
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!