Halil gibisi Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #41 AbdulkadirD dedi: 2.el'e ne kadar güven olabilir? Genişletmek için tıkla... letgo'dan 1 kez kazıklandım zaten ama sağol yine de
AbdulkadirD dedi: 2.el'e ne kadar güven olabilir? Genişletmek için tıkla... letgo'dan 1 kez kazıklandım zaten ama sağol yine de
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 18 Mayıs 2021 #42 AbdulkadirD dedi: 2.el'e ne kadar güven olabilir? Genişletmek için tıkla... Durumu iyiyse direk çökmeli bence konu sahibi o fiyata satılmaz çünkü öyle bir sistem.
AbdulkadirD dedi: 2.el'e ne kadar güven olabilir? Genişletmek için tıkla... Durumu iyiyse direk çökmeli bence konu sahibi o fiyata satılmaz çünkü öyle bir sistem.
AbdulkadirD Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #43 alidenjz dedi: @Vardem söylesin iyi mi bu sistem ? Genişletmek için tıkla... sadece ekran kartı
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 18 Mayıs 2021 #44 Halil gibisi dedi: letgo'dan 1 kez kazıklandım zaten ama sağol yine de Genişletmek için tıkla... Hocam o paraya apu toplarsınız iyi bir fırsat
Halil gibisi dedi: letgo'dan 1 kez kazıklandım zaten ama sağol yine de Genişletmek için tıkla... Hocam o paraya apu toplarsınız iyi bir fırsat
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.303 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Mayıs 2021 #45 AbdulkadirD dedi: sadece ekran kartı Genişletmek için tıkla... GTX 960 iyidir bir lafım yok.
Halil gibisi Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #46 EREN SATAR dedi: Hocam bütçeniz kısıtlı ve oyun oynamak istiyorsanız 2.el temiz bol oyunlu bir PS4 Slim veya Pro alın keyifli bir şekilde oyununuzu oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Sadece oyun için değil işte. Ders olsun ve ya günlük iş bunlar için de bilgisayar ihtiyacım var
EREN SATAR dedi: Hocam bütçeniz kısıtlı ve oyun oynamak istiyorsanız 2.el temiz bol oyunlu bir PS4 Slim veya Pro alın keyifli bir şekilde oyununuzu oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Sadece oyun için değil işte. Ders olsun ve ya günlük iş bunlar için de bilgisayar ihtiyacım var
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 18 Mayıs 2021 #47 Halil gibisi dedi: Sadece oyun için değil işte. Ders olsun ve ya günlük iş bunlar için de bilgisayar ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Hocam apu sistemi 2 ye katlar bi düşünün Hocam birde bu sistemlede ders yapılıyor + apu sistemden ziyade bu sistemle daha fazla oyun oynarsınız.
Halil gibisi dedi: Sadece oyun için değil işte. Ders olsun ve ya günlük iş bunlar için de bilgisayar ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Hocam apu sistemi 2 ye katlar bi düşünün Hocam birde bu sistemlede ders yapılıyor + apu sistemden ziyade bu sistemle daha fazla oyun oynarsınız.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.303 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Mayıs 2021 #48 Halil gibisi dedi: Sadece oyun için değil işte. Ders olsun ve ya günlük iş bunlar için de bilgisayar ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Benim söylediğim NEO 3 APU mantıklı mı ?
Halil gibisi dedi: Sadece oyun için değil işte. Ders olsun ve ya günlük iş bunlar için de bilgisayar ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Benim söylediğim NEO 3 APU mantıklı mı ?
AbdulkadirD Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #49 alidenjz dedi: Benim söylediğim NEO 3 APU mantıklı mı ? Genişletmek için tıkla... ana kartı daha iyi olabilir
alidenjz dedi: Benim söylediğim NEO 3 APU mantıklı mı ? Genişletmek için tıkla... ana kartı daha iyi olabilir
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #50 Attığın sistemde PSU ve SSD'nin modeli belirtilmemiş. Bunları bilmeden almak çok da mantıklı olmaz, kar edeceğim diye aldığın sistemden bi' anda zarar edebilirsin. Tek eksiği A320 anakart ve 8 GB Ram, yine de düşünülebilir.
Attığın sistemde PSU ve SSD'nin modeli belirtilmemiş. Bunları bilmeden almak çok da mantıklı olmaz, kar edeceğim diye aldığın sistemden bi' anda zarar edebilirsin. Tek eksiği A320 anakart ve 8 GB Ram, yine de düşünülebilir.