3500 TL masaüstü sistem önerisi

egesezer

Hectopat
Daha fazla  
1 sene önce 2500 TL'ye bir laptop bilgisayar aldım ve hiç memnun değilim. Maksimum 3500 TL'ye masaüstü bilgisayar toplayacam ama emin değilim. Yüksek FPS'te oynamak istiyorum. Bilgili arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben O fiyat aralıgında AMD bir sistem topladım.
AMD FX 8320 8 çekirdek işlemci.
MSI 970 gamıng am3 + DDR3 Glan kıller anakart.
Asus Strıx R9 380 gamıng 4 GB 256 Bit ekran kartı .
HyperX 1866 2X8 DDR3 ramlar.
ColerMaster Rc k-350 600w Kasa.
SSD ben 240 gb Corsair aldım 2 TB de HDD aldım tabi bu senin tercihin.
Bu sistem ile her hangi bir sıkıntı olmadan donma takılma dar bogaz gibi sorunlar olmuyor Böyle bir sistem alıcaksan ekranın Display girişi olsun mutlaka bu uygun ve güzel bir ekran bu sisteme yakışır bi ekran Tavsiye ederim Ekran linkini verdim bakarsın
VIEWSONIC 23.6" VX2457-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR

Bütçeye monitör dahil değilse azıcık zorlasanız GTX 1070'li bir sistem toplayabilirsiniz ama eğer hiçbir şeyden kısmadan bir pc toplamak istiyorsanız GTX 1060 öneririm AMD toplayacaksanız RX 480 bunu belirttikten sonra daha iyi tavsiyeler alabilirsiniz diye düşünüyorum.

O bütçeye alabileceğin en iyi sistemlerden birisi.

AMD serisi işlemci, DDR4 varken DDR3 kullanılması, Halen R9 serisi ekran kartı. Önerilebilecek en kötü sistem önerisi.

Son düzenleme:
Bence kasayı PSU destekli alıp RAM'i 16gb alması daha iyi olacaktır artık 8gb RAM pek yetmiyor bence.
Kasa tercihe göre değişir. Eğer isterse arkadaş AeroCool Aero 800 alabilir. Önemli olan diğer bileşenler. Ayrıca RAM ler 16 GB. Sepete 2 tane eklenmiş dikkatli bakın.

Güzel olmuş da kasayı Thermaltake ya da Cooler Master marka almalısın. Dark kasa kullanıyorum ve hiç memnun değilim.
Kasa tercihe göre değişir hocam. Arkadaş beğenmezse AeroCool Aero 800 kasasınıda alabilir. Önemli olan diğer bileşenler.

Özür dilerim dikkat etmemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…