Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 10 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar yayıncılık, YouTube için mikrofon almayı planlıyorum bütçem 0-3500TL arasıdır sizce ne almalıyımdır?
Arkadaşlar yayıncılık, YouTube için mikrofon almayı planlıyorum bütçem 0-3500TL arasıdır sizce ne almalıyımdır?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 HyperX Quadcast S.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 10 Haziran 2021 #3 nickyokaga dedi: HyperX Quadcast s. Genişletmek için tıkla... Yayıncılarda görmüştüm sanki oda boşmuş gibi yankı yapıyor gibi geliyor bana.
nickyokaga dedi: HyperX Quadcast s. Genişletmek için tıkla... Yayıncılarda görmüştüm sanki oda boşmuş gibi yankı yapıyor gibi geliyor bana.
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 HyperX QuadCast Gaming Mikrofon HX-MICQC-BK : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX QuadCast Gaming Mikrofon HX-MICQC-BK : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
HyperX QuadCast Gaming Mikrofon HX-MICQC-BK : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX QuadCast Gaming Mikrofon HX-MICQC-BK : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr