Merts66 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Merhaba öncelikle, ben hem yayın için hem de amatör sadece eğlenmek için şarkı söylemek istiyorum. Bunun için bütçem ise 3500 civarlarında buna göre yükselip artabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Condenser mı USB mi o kafamı karıştırıyor.
Merhaba öncelikle, ben hem yayın için hem de amatör sadece eğlenmek için şarkı söylemek istiyorum. Bunun için bütçem ise 3500 civarlarında buna göre yükselip artabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Condenser mı USB mi o kafamı karıştırıyor.
kemxl Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci İşlemci AMD Ryzen 5 1600 ekran kartı AMD Radeon RX 580 2048SP Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #2 Fifine Ampligame A8 USB Beyaz Oyuncu Bilgisayar Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri Fifine Ampligame A8 USB Beyaz Oyuncu Bilgisayar Mikrofonu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Hocam bu uygun mudur?
Fifine Ampligame A8 USB Beyaz Oyuncu Bilgisayar Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri Fifine Ampligame A8 USB Beyaz Oyuncu Bilgisayar Mikrofonu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Hocam bu uygun mudur?
Merts66 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 Hocam aklıma A8 çok yatıyor ama AM8 de aklımı karştırıyor. kemxl dedi: Fifine Ampligame A8 USB Beyaz Oyuncu Bilgisayar Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri Fifine Ampligame A8 USB Beyaz Oyuncu Bilgisayar Mikrofonu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Hocam bu uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Am 8 ses yalıtımında iyi diyorlar biraz boğuk geldi bana. Ama arkadan ses alabilir. O yüzden a 8 mi alsam değer mi bilemedim.
Hocam aklıma A8 çok yatıyor ama AM8 de aklımı karştırıyor. kemxl dedi: Fifine Ampligame A8 USB Beyaz Oyuncu Bilgisayar Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri Fifine Ampligame A8 USB Beyaz Oyuncu Bilgisayar Mikrofonu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Hocam bu uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Am 8 ses yalıtımında iyi diyorlar biraz boğuk geldi bana. Ama arkadan ses alabilir. O yüzden a 8 mi alsam değer mi bilemedim.
kemxl Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci İşlemci AMD Ryzen 5 1600 ekran kartı AMD Radeon RX 580 2048SP Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #4 Hocam OBS'den mi yayın açıcaksınız?
Merts66 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #5 kemxl dedi: Hocam OBS'den mi yayın açıcaksınız? Genişletmek için tıkla... @Ke. Wwlr evet hocam.