O Orhann3232 Hectopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #1 Yardım ederseniz sevinirim ve vatan'dan olursa da güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2017
DormAN Hectopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #3 Rsime dedi: Eki Görüntüle 220381 webdenal.com'dan toplandı. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bir sistem alabilirsiniz.
Rsime dedi: Eki Görüntüle 220381 webdenal.com'dan toplandı. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bir sistem alabilirsiniz.
ErtanTaskin Hectopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #4 Rsime dedi: Eki Görüntüle 220381 webdenal.com'dan toplandı. Genişletmek için tıkla... Grafik Tasarım ve Oyun amaçlı kullanacağım, güzel sisteme benziyor.
Rsime dedi: Eki Görüntüle 220381 webdenal.com'dan toplandı. Genişletmek için tıkla... Grafik Tasarım ve Oyun amaçlı kullanacağım, güzel sisteme benziyor.
Rsime Kilopat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 670 12 Mart 2017 #5 ErtanTaskin dedi: Grafik Tasarım ve Oyun amaçlı kullanacağım, güzel sisteme benziyor. Genişletmek için tıkla... Kullanacağınız programa göre yeterliliği değişir. Programın sistem gereksinimlerine bakın, i5 bazen vasat derecede yeterli olabiliyor.
ErtanTaskin dedi: Grafik Tasarım ve Oyun amaçlı kullanacağım, güzel sisteme benziyor. Genişletmek için tıkla... Kullanacağınız programa göre yeterliliği değişir. Programın sistem gereksinimlerine bakın, i5 bazen vasat derecede yeterli olabiliyor.
ErtanTaskin Hectopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #6 Rsime dedi: Kullanacağınız programa göre yeterliliği değişir. Programın sistem gereksinimlerine bakın, i5 bazen vasat derecede yeterli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun üzerinde ekran kaydı alırken sorun çıkarmaz diye düşünüyorum, güzel bir işlemci. Youtube üzerinde incelemelere bakacağım.
Rsime dedi: Kullanacağınız programa göre yeterliliği değişir. Programın sistem gereksinimlerine bakın, i5 bazen vasat derecede yeterli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun üzerinde ekran kaydı alırken sorun çıkarmaz diye düşünüyorum, güzel bir işlemci. Youtube üzerinde incelemelere bakacağım.