3500 TL Mönitörlü Sistem

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar nasipse haziranda alacağım sistemi şimdiden yavaş yavaş kurmaya başladım. Nasıl bir sistem olmuş? Artılarını ve eksilerini hatta başka önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
Ekran Resmi 2016-01-17 16.49.26.png

Arkadaşlar bu arada ekran kartını GTX 960 4 veya 2 GB yapsam iyi olur mu?

Teşekkürler. Peki ben bu sistemi ekran kartsız yeni mimari çıkmadan hemen önce alsam cpu içindeki grafik beni idare eder mi? Euro Truck Simulator 2 ve CS GO oynuyorum zaten. Peki 2000 TL ekran kartsız sistem önerileriniz var mı @Silinen üye ?

Ben mobil işlemci ekran kartıyla (i5 4200m) GTA 5 bitirmiş adamım ve diyorumki eğer beklerim derseniz idare eder. CS:GO da en yüksek ayarlarda 40-50 fps alıyordum fakat sislerde biraz kasıyordu. Biraz ayar kısarak sorunu hallettim.

Benim demek istediğim 2000 Tl ye ekran kartsız sistem. Eğer yeni mimariden önce alırsam bu sistemi sonradan ekran kartı alabileyim. Kısaca 2000 Tl ye ekran kartsız sistem önerir misiniz?

Bende şu anda i5 3210m kullanıyorum CS GO yu orta veya yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum @xdclub .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı