3500 TL monitör dahil sistem toplama

emre mtlr

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 3500 TL gibi bir bütçem var. Tamamen oyun amaçlı monitör ve SSD dahil bir oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum. Konuda tecrübeli olan kişiler yardımcı olurlarsa sevinirim.İlerde geliştirilebilir bir sistem olmasının altını çizerek söylüyorum.Mesela 8 GB RAM'im varken diğer RAM yuvasına da bir 8'lik daha ekleyebilirim veya ekran kartını ileride değiştirebilirim. Isınma gibi bir sorunu olmayacak bir sistem olursa tatlı olur. Oynayacağım oyunlara örnek vermem gerekirse:

1)H1Z1'i high ayarlarda oynamak istiyorum.
2)The forest high ayarlarda oynamak istiyorum.
3)League Of Legends ve Counter Strike: Global Offensive oyununu 150 FPS ve üstünde oynamak istiyorum.
4)Rust, Resident Evil 7,GTA 5 gibi oyunları da highda kasmadan oynamak istiyorum.
İleriye dönük bir PC olsun lütfen. En az 3 yıl götürmesini isterim.

Şimdiden herkeze teşekkür ederim. Dediğim gibi tecrübeli kişiler yardım ederse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ay paylaşılan sistem tavsiyeleri belli bir site üzerinden veriliyor. Daha ucuz farklı sitelere yönelinirse daha ucuza gelebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…