3500 TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
3000-3500

Grandsir

Decapat
Yer
Novigrad
Öncelikle selam, 3000-3500 TL arası sistem almayı düşünüyorum belki bütçemi az da olsa esnetebilirim bu fiyat aralığında monitör dahil sistem bulmak mümkün mü? Ben alttaki sistemleri buldumsiz de bulduğunuz varsa atabilir misiniz bir de açıkçası Sapphire RX 570'i görünce ayrı bir soğudum sistemlerden yükseltmeye çalışsam çok uç seviyelere çıkıyor fiyatlar. Önerilerinizi bekliyorum.

Ryzen işlemci olanı seçmek daha mantıklı. Monitör dahil bu fiyat bandında en iyisi bu diyebilirim. Bütçeni biraz daha artırabilirsen parçaları değiştirmek için kullan. SSD yi yükselt. 8 GB RAM daha al.Anakartı en azından B450 olsun. Islemcinin kaç nm olduğu belirtilmiyor 12 nm olanı denk gelirse çok iyi olur.

Ryzen işlemci olanı seçmek daha mantıklı. Monitör dahil bu fiyat bandında en iyisi bu diyebilirim. Bütçeni biraz daha artırabilirsen parçaları değiştirmek için kullan. SSD yi yükselt. 8 GB RAM daha al.Anakartı en azından B450 olsun. Islemcinin kaç nm olduğu belirtilmiyor 12 nm olanı denk gelirse çok iyi olur.
Sapphire RX 570 almalımıyım peki ? Hiç olumlu şeyler duymadım o ekran kartı hakkında

RX570 F/P açısından güçlü bir ekran kartıdır. Kullanan arkadaşlarım memnun kaldıklarını söylüyorlar. Çok emin değilseniz bu marka model hakkında konu başlığı açabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı