3500 TL monitör önerisi

Daha fazla  
Merhaba, genel olarak Apex Legends ve AA tek oyunculu oyunlar oynayacağım maksimum 3500TL olan bir monitör bakıyorum. Şu iki monitör arasında kaldım.
1.
2.

Gönlüm 200Hz HDR effect olan modelde fakat ciddi derecede ghosting olduğu söyleniyor ve Apex için hiç uygun değilmiş. Diğerinde ise HDR mevcut değil ve Hz olarak düşük fakat çok iyi bir paneli olduğu söyleniyor. Hangisini almalıyım? Veya sizin önerdiğiniz bir model var mı?

Bütçe azıcık artar mı?

Artmazsa,

Merhaba, genel olarak Apex Legends ve aa tek oyunculu oyunlar oynayacağım maksimum 3500TL olan bir monitör bakıyorum. Şu iki monitör arasında kaldım.
1.
2.

Gönlüm 200Hz HDR effect olan modelde fakat ciddi derecede ghosting olduğu söyleniyor ve Apex için hiç uygun değilmiş. Diğerinde ise HDR mevcut değil ve Hz olarak düşük fakat çok iyi bir paneli olduğu söyleniyor. Hangisini almalıyım? Veya sizin önerdiğiniz bir model var mı?

Hocam Excalibur'u alarak büyük hata yaparsınız çünkü ciddi anlamda problemli bir monitör ikinci monitör F/P monitör alınır excalibura göre ama Excalibur alacağınıza paranızı çöpe atmak daha mantıklı olur siz düşünün.

Casper'ı direkt eleyin.
Baktığınız ASUS alınabilir. Fakat ben o monitör ile Apex oynadım. Renkler çok güzel gözüküyor haritada fakat çok hızlı anlarda yetersiz kalabiliyor monitör.
Tepkime süresi 5, 6Ms'dı eğer yanlış hatırlamıyorsam.

LG'yi tercih edebilirsiniz.

Merhaba, genel olarak Apex Legends ve AA tek oyunculu oyunlar oynayacağım maksimum 3500TL olan bir monitör bakıyorum. Şu iki monitör arasında kaldım.
1.
2.

ASUS olanı iki kat daha iyi ama o bütçede @599108 hocamın attığı ürünler ikisinden de iyi.

Hocam bir sorun yaşadınız mı biraz forumu araştırdım çok sayıda ölü piksel şikayeti var bende almayı düşünüyorum.
Hayır hocam çok memnunum. Eski TN monitörümde gördüğüm siyah ve kırmızı renkler berbatmış :) İtopya mağasından alırsanız ölü piksel gibi gerekli kontrolleri yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı