Açıkça söylemek gerekirse bilgisayar toplamak hakkında hiçbir bilgim yok fakat hangisi iyi ise o olsun. Intel de olabilir.Eki Görüntüle 7458 AMD olursa olur mu?
Güncel oyunlar. Minecraft. Vs.Hangi oyunları oynuyorsun?
Almışken beni 5-6 sene götürsün istiyorum. İntel toplarsam nasıl bir sistem toplamalıyım?Amd sistem toplarsan işlemci ve anakartan baya bir tasarruf etmiş olacaksın böylelikle ekran kartına daha fazla yüklenebilirsin ve seni daha uzun süre götürecek bi ekran kartı alabilirsin ama amd nin dezavantajlarını söylemek gerekirse fazla güç tüketiyor bu da daha yüksek bir güç kaynağı ister ve elektirik faturası daha yüksek olur artı fx serisi işlemcisine lafım olmasa da anakartı intelin yeni z97 sine karşı eski z97 li bir anakart alırsanız sizi gelecekte sistem yükseltirken işinizi kolaylaştıracak ayrıca sata express ve m.2 ve bunun gibi birçok yeni özellik taşıyor o yüzden benim tavsiyem intel tabanlı bir sistem kurmanıza yönelik olur.
Diğer arkadaşların yaptıkları gibi Vatan bilgisayar'dan resim atarsan sevinirim. Pek bilgim yok ta3000 TL lik bir sistem topluyorsan kesin olarak SSD'di lazım sana SSD olmadan olmaz ayrıca kasa olaraktan da corsair 300R tavsiye ederim hazır alırsan içindeki PSU gerçekten iyidir. Tabi illa bir yerden hepsini almana gerek yok hangi site firma ucuz veriyorsa parçaları öyle al derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.