3500 TL monitor dahil bilgisayar önerisi

Önerdiğiniz monitör TN panel. Yani kötü. Benim attığım linkteki IPS panel.

Bir kere bu TN panel yani kötü diye bir şey yok. Doğru IPS panel daha canlıdır. Ama oyuncular için genelde TN panel önerilir. IPS daha çok render gibi işlerde kullanılır.

Bir kere bu TN panel yani kötü diye bir şey yok. Doğru IPS panel daha canlıdır. Ama oyuncular için genelde TN panel önerilir. IPS daha çok render gibi işlerde kullanılır.
Oyuncular olarak dediğimiz kısım profesyonel olanlar. Çünkü onlarda Hz ve ms çok önemli. Bunlar da VA, IPS gibi panellerde çok maliyetli oluyor. TN panel monitör profesyonel oyuncu değilseniz almamalısınız. Daha güzel renkler daha güzel deneyim demektir. 5 ms altı da gayet yeterlidir.

Ben orda onu kastetmiyorum. ms zaten 5ms üstü olmadıkça sıkıntı yok. Ama bir monitöre TN panel yani kötü ifadesi çok saçma olur.

Ben orda onu kastetmiyorum. ms zaten 5ms üstü olmadıkça sıkıntı yok. Ama bir monitöre TN panel yani kötü ifadesi çok saçma olur.
Haklısınız ben cevap verdiğiniz kişinin yazdıklarına fazla dikkat etmedim. TN panelin de diğer panellere göre artıları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…