3500 TL mouse önerisi

RRavyn

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar,

Yakın zamanda yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Genellikle FPS türü oyunlar oynuyorum, bu yüzden bağlantı kalitesi, tepki süresi ve hız gibi özellikler benim için oldukça önemli. Şu an Razer DeathAdder V2 kullanıyorum ve genel olarak memnunum, ancak artık hem eskimesi hem de ağırlığı nedeniyle değiştirmek istiyorum.

Bütçem 3500 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz mouse modelleri var mı? Palm Grip olarak kullanıyorum. Kablosuz olması problem değil hatta öncelik tanımlayabilirim. Ayrıca yeni mouse ile birlikte bir mousepad de almayı planlıyorum. Mousepad seçiminde nelere dikkat etmeliyim? Uyumlu bir kombinasyon yapmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Leviathan V4 alın geçin. Eliniz çok büyük değilse palm için uyar. Pad için çok seçenek var. Önce bütçe sonra nasıl bir şey istediğinizi söylemeniz lazım.

Bütçeniz çıkıyorsa bunu alın direkt. Çıkmazsa ES21 Pro veya ER21 Pro.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim dostlar. ER21 ile Leviathan V4 arasındaki farklar neler? Arasındaki 700TL'lik farka değer mi?

Leviathan V4 alın geçin. Eliniz çok büyük değilse palm için uyar. Pad için çok seçenek var. Önce bütçe sonra nasıl bir şey istediğinizi söylemeniz lazım.
2.000-2.500TL'ye kadar çıkabilirim mousepad tarafında.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim dostlar. ER21 ile Leviathan V4 arasındaki farklar neler? Arasındaki 700TL'lik farka değer mi?

2.000-2.500TL'ye kadar çıkabilirim mousepad tarafında.
Pad için yüzey açısından beklentiniz nedir?

FPS oynadığım için hız ve kontrol odaklı rahatlık sunan bir yüzey yapısı arıyorum. Şu an Razer Gigantus kullanıyorum mesela sanki iki kat güç vermem gerekiyor gibi hissettiriyor oyunlarda.
O zaman denge kontrol padlere bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…