3500 TL MSI bilgisayar tavsiyesi

zumerozkan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu aralar yeni bir laptop almayı düşünülorum da kafamdaki model msi ge60 293 xtr. Yoksa yeni çıkanlarımı almalıyım? Bütçe olarak 3000-3500 arası hangilerini önerirsiniz? Benim daha çok istedğim 1 tb hdd ve ssd olsun i7 vs ve hangi site veya mağazadan alayım.

Tavsiyeniz için sağ olun fakat yenilerle o eskiler arasında ne gibi fark var acaba bir de bu baya pahalı gibi taksit artınca 3700 falan oluyor ben 3000 tl civarı istiyorum ama ?

Evet hangi model almalıyım bir de Msi'nin dışında üst düzey hangi marka v modeller var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski modellerde win 8.1 desteği yokmuş ne gibi destek yok. Acaba illa yenisini almak lazım yenilerde pahalı açıkçası ben 3000 tl yi pek geçmesin istiyorum ?

Oyun için alacaksan ve illaki laptop demiyorsan masaüstü bilgisayar toplayabilirsin. Bu şekilde daha uygun fiyata daha üstün performans elde edebilirsin. İllaki laptop diyorsan bunu MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR alabilirsin.(Denemedim ama kabaca özelliklerine bakarak iyi bir bilgisayar olduğu gözüküyor.) Ekranın mat olması oyunlarda büyük avantaj sağlıyor. Ya da paranı biraz daha biriktirip ki ben olsam kesinlikle böyle yapardım bu MONSTER® TULPAR T7 V1.2 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR bilgisayarı alabilirsin. Ekran kartı GTX 780 serisine denk. Tavsiye ederim ancak hiçbirini denemedim sen yine de bir bilene sor nasıldır iyi midir diye.

Tavsiyeniz için sağolun yok laptop olacak inşallah ama ben baştan monster düşünyordum sonra vazgeçtim. Msi nin daha çok albenisi var öyle değil mi tekrar soruyrom ge 70 gt 70 ge 40 alınır mı ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı