3500 TL MSI bilgisayar tavsiyesi

Ben MSI'ın mantığını tam anlamadım. Bir modelin farklı özellikteki alt modelleri var sanırım. Bence GE 70 alma. Hala oyun için alıp almadığını yazmadın fakat oyun için alacaksan bu fiyata GE 70'teki ekran kartı düşük kalıyor bence. GTX 760-765-770 dengi ekran kartı almalısın diye düşünüyorum. İnternette gördüğüm fiyatlara göre zaten GT 70 4.500 civarlarında başlıyor 11.000'e kadar gidiyor. Bütçenize uygun gözükmüyor. GE 40'ın sitesinde iki modeli gözüküyor. Biri Full HD diğeri 1600X900 çözünürlükte. Full HD olanı alırsan çok güzel bir bilgisayar bence. Eğer oyun oynayacaksan ve grafik hastasıysan kesinlikle ve kesinlikle Full HD almalısın. Ben bu bilgisayarların hiçbirini denemedim. Tekrar söylüyorum bir bilene sor. Benim yorumlarım böyle.

Tavsiyeniz içn sağolun aslında ben oyun oynayan insan değilim. Maksadım oyundaki performansı normal pc de göstersin. Yani oyunları açsın takılmadan oynatsın ve ssdli olsun istiyorum şimdi ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baştan söylesene bende bilgisayarların ekran kartlarıyla ilgili o kadar yorum falan yapmıştım. Oyun oynamayacaksan ekran kartının o kadar iyi olması gerekmiyor. Hatta oyun oynamayacaksan bu kadar para vermeye de gerek yok bence. 2000-2500 civarında hızlı bilgisayarlar bulabilirsin. Paran ziyan olmasın derim. Genelde oyun bilgisayarları ekran kartına yüklenir ki oyun bilgisayarlarında ekran kartı laptopun en pahalı parçası olur. Ekran kartının gerçek performansı oyun içinde olur. Oyun oynamayacağından eminsen çok para vermene gerek yok. Eğer arada bir bi' kaç ağır olmayan oyun oynarım diyorsan GTX 850M fazlasıyla yetecektir. Ki ağır olmayan dediğim GTA 4'ü, BF4'ü high ayarlarda oynayabilecek kapasiteye sahip bir ekran kartıdır bu. Madem çok oyun oynamayacaksın MSI'a para vermene gerek yok.Bunlardan herhangi birini alabilirsin.
ACER V3-772G NOTEBOOK CORE İ5 4210M 2.6 GHZ-12GB-1TB-17.3''-2GB -W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
Lenovo Y510P Notebook Core i7 4700Mq 2.40Ghz-8Gb 1Tbsshd-4Gb-15.6-W8-Notebooka - Vatan Bilgisayar
LENOVO Y510P CORE İ7 4700QM 2.4GHZ-8GB-1TB+8SSD-15.6-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
LENOVO Y510P CORE İ7 4700QM 2.4GHZ-16GB-1TB+8SSD-15.6-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
Tabi bunların hepsi benim şahsi görüşlerim. Sen yine de bir kullanmışa sor.:D;)

Ben 2000-4000 TL arası MSI notebookları önermiyorum. Alacaksan 4500 TL ve üzeri notebooklardan al.
Arkadaş oyun için almıyor zaten. Çok üst seviye performansa ihtiyacı yok. Bu seçtiği bile fazlasıyla yeter ona. Sadece marka olduğu için ve almışken iyisini almış olmak için bunu seçmiş. Bence mantıklı seçim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı