3500 TL N11'den bilgisayar toplama

Hamza Coşkun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba tekrardan ben. Sistemimi upgradelemeyi düşünüyordum elimdekini sattım ve almak istediğim sistemin parçalarını N11 üzerinden sepetime topladım.(Link yasaksa kaldırırım) ekran kartımı N11 üzerinden almayacağım. Letgo'dan 1900 TL'ye 1660 Ti 13 ay garantili bir ekran kartı buldum onu alacağım.

İşlemci-RAM-anakart bundle.
Gıgabyte B450m S2h + Amd Ryzen5 3500x+ Corsair 8gb 3000mhz Bundle - n11.com

Arkadaşlar tek tek aldığımız vakit 2700 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor fakat 3'lü satışta 2000 TL gibi bir fiyattan satışa sunuluyor garibime gitti ama hadi hayırlısı.

SSD.

Ekstra RAM.

Kasa.
Gamemax Fc-9050g 5x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - n11.com

5 Fana sahip ve şık hoşuma gitti.

PSU.
Rampage Rmp-500-80p 500w 80 Plus 12cm Fan Aktif Pfc Power Supply - n11.com

80+ sertifikalı yeterli bir PSU olduğunu düşünüyorum.

Bütün ürünler farklı satıcılardan acaba kargo süreci zorlu mu geçer bilgisi olan varsa yazabilir mi? Bir de N11'in taksitli alışverişi hakkında bilgilendirebilir misiniz banka kartından ödeme yapacağım ve taksitlendirmem cidden çok iyi olur. 3500 TL'yi kuruş geçmeden bundan daha iyi bir ekran kartsız sistem öneriniz varsa yazmaktan çekinmeyin tartışıp inceleyelim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereyi patlatacaksınız?
O kasayı almayın. Kasalar sadece tenekeden ibaret değil.
PSU güzel bir C4 modeli sisteminiz için iyi bir tehdit oluşturacaktır.
SSD kronik sorunlu.
Gamemax, Gamepower, Everest, Rampage, James Donkey gibi markalardan ürün almayın.
Almadan önce bunları göz önünde bulundursanız iyi olur.

Neye dayanarak böyle bir yorum yaptığını söyler misin lütfen ? Kasanın yorumlarına baktım 40+ kullanıcı 5 yıldız verip memnun olduklarını dile getirmiş. Psuya gelirsek +80 bi psudan bahsediyoruz. Sadece marka takıntısı olan birinin yorumunu okuduğum kanısındayım şuan aydınlatır mısın beni ?

Eğer sisteminizi patlatmak istiyorsanız zevkinize göre alabilirsiniz.
Emin olun insanlar o kadar parayı sadece görünüş amaçlı vermiyor.
Kasada önemli olan şey düzgün hava akışı sağlaması. Fanlarının kaliteli olması. PSU'da önemli olan şey düzgün soğutma sağlaması. Kimseyi zorlamıyorum karar sizin. Satın alırsanız 1,2 ay içinde ekran kartım ısınıyor, işlemcim ısınıyor diye konular açacaksınız.

Son düzenleme:

Ve güç kaynağından kokular ve buharlar çıkıyor.

80 Plus özelliği içermiyor.
80 Plus sertifikası her ne kadar verimlilik sertifikası olsa da bir nevi üreticinin güvenirliğini kanıtlama görevi görüyor. FSP zaten güvenilir bir markadır. Bu bütçeye göre alınabilecek en iyi PSU modelinden biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…