3500 TL Notebook Tavsiyesi

Sembolbu

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce Victor g7012 laptopum anakart yaktığı için yeni bir PC alma kararı aldım. 1 aydır da sürekli PC araştırmasındayım. Monster Abra A5 v11.1.1 çok cazip bir cihaz fakat olumsuz yorum çok fazla. Keza 2 yıldır monster kullanan arkadaşımda var cihaz hala kaya gibi.

MSI GL62M 7RD-609XTR Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı

Linkteki bilgisayar da fena değil ama 2 GB ekran kartı olayı şüpheli duruma getiriyor. İş sebebi ile NETCAD ve AUTOCAD gibi programlar kullanıyorum. Son çıkan oyunları da genel olarak boş zamanlarımda oynadığımdan oyun bilgisayarı almam gerekiyor. Bu linkte verdiğim cihazı kullanan var mı ya da buna yakın bütçede cihaz tavsiyesinde bulunabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aslinda islemciyi i7 yapip 900 seriisi ekran karti alsamda isimi gorur gibi cunku bozulan bilgisyarimda 2gb 860m vardi oyunlarda henuz sorun yoktu.

valla bilgisayarı araştırdım muazzam fakat amazondan pc almak hiç düşünmediğim bir durumdu doğrusu ))

Bu fiyat aralığında tek tercihin Amazon olmak zorunda. Daha her model yayılmadı Türkiye'de, aşırı derece pahalı fiyatlar. Sakın kaçırma.

Bu fiyat aralığında tek tercihin Amazon olmak zorunda. Daha her model yayılmadı Türkiye'de, aşırı derece pahalı fiyatlar. Sakın kaçırma.
amazonda biraz gezdimde asus rog ve msı modelleride alınabilir durumda 3500 verebiliyorken 400 500 daha zorlayıp onlardan birinide almak mantıklı geldi

Amazon.com: ASUS ROG Strix GL753VD 17.3" Gaming Laptop GTX 1050 4GB Intel Core i7-7700HQ 16GB DDR4 1TB 7200RPM HDD RGB Keyboard: Computers & Accessories

mesela bu hiç fena değil ama asus deneyimim yok acaba değermi diye düşünüyorum

Seçtiğin ürün kötü. Üzerinde GTX 1050 var. Ayrıca o parayı GTX1050'ye dökmeye değmez.

Yanlış gidiyorsun. Seçtiğin ürünün Amazon tarafından satılması gerek. Başka satıcılardan alırsan ürün gümrükte kalır. Çünkü o fiyata gümrük vergisi dahil değil.

Eğer seçtiğin ürünün satıcısı Amazon olursa sana hem kargo, hem de gümrük ücretini ödeme ekranında gösterir ve sıkıntısız evine gelir.

Seçtiğin ürünün satıcısı Amazon değil, alayım deme sakın.

vatanda çalışan bir arkadaşım asus cihazlarda ekran kalitesinin iyi olmadığını söyledi. asus ve msı arasındayım her zamanki gibi gene iki seçenek arasında sıkıştım ))

Buraya aklında kalanları at. Elbet benden başka birileri görüp cevap verir. Neleri beğendiysen at, fikir veririz sana. Sonuçta cüzi bir miktar vereceksin bilgisayara.

Yanlış yoldan ilerliyorsun bu arada. 1100$ vereceksen ekran kartı en az GTX 1050 Ti + düzgün işlemci ve RAM, HDD, SSD gibi bileşenlere sahip olsun. 1200$ ve üstü GTX 1060 gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…