3500 TL Ofis Bilgisayarı Önerisi

• Konuyu başlatan 0x61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.101

0x61

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- MacBook Pro M2 Max
- MacBook Pro M3 Pro
- 10600KF - RTX3090
Meslek
Sr. iOS Developer
Merhabalar.
3000-3500 TL civarlarına monitör dahil i7 sistem önerileriniz bekliyorum. Kafamda i7 7700 düşüncesi var. NanoKatalog üzerinde 2400 TL gibi rakama kasa ve ekran hariç bulabildim. Kullanım da işlemci yükü olacak. Ekran kartı olarak da GT 1030 düşünüyorum. Kasa, PSU ve ekran konusunda bir düşüncem yok. Fikir veya önerileriniz var ise açığım. Ryzen serisi de olabilir güçlü olsun yeterli.
Liste bu şekilde:

Ara Toplam: 2.073,41 TL
KDV:373,21 TL
KDV Dahil:2.446,63 TL
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak i5 8600K ve Asus Prime Z370 Anakart kullanalım. Kasa istersen Dark N10 olabilir, ama aynı da kalabilir.Ekran kartı da RX460 4GB olsun, monitör de hopörlörün varsa HP 24es, yoksa HP 24ea olsun. Geri kalanı Toprak Aga arkadaşımızın önerisiyle aynı kalabilir. Bütçeni biraz aşar ama değer özellikle OC desteği ile. Bu arada bu sisteme ileride sıvı soğutma ya da iyi bir hava soğutma eklersen iyi bir OC da yapabilirsin.

İşlemci olarak i5 8600K ve Asus Prime Z370 Anakart kullanalım. Kasa istersen Dark N10 olabilir, ama aynı da kalabilir.Ekran kartı da RX460 4GB olsun, monitör de hopörlörün varsa HP 24es, yoksa HP 24ea olsun. Geri kalanı Toprak Aga arkadaşımızın önerisiyle aynı kalabilir. Bütçeni biraz aşar ama değer özellikle OC desteği ile. Bu arada bu sisteme ileride sıvı soğutma ya da iyi bir hava soğutma eklersen iyi bir OC da yapabilirsin.
Benim sistemi alsın, İşlemci ve Ekran Kartı bileşenleri Ofis Sistemi için gayet iyidir. Monitöre gelirsek Moderatörümüz @Evie Frye kendisi kullanıyor ve düşük bütçeli Monitör tavsiyesi olarak verdi.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için önerdiğiniz sistemi alacağım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı