3500 TL oyun için sistem önerisi

aytugdemir

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bütçem 3500TL. Oyun için sağlam sistem istiyorum. Monitör dahil olursa sevinirim. Oyunlari yüksek ayarlarda açabilecek bir sistem olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler :)

Sağlam!
Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaş monitör de istemiş.

Pardon orası gözümden kaçmış o zaman senin önerdiğin sistemi alabilir :)
Yalnız ben Ram'i tek modül 8GB almasını öneririm. İleride güncelleyeceği zaman aynısından bir tane daha takıp 16GB'a yükseltebilir. SSD şart değilse onu kaldırıp yerine Sapphire Nitro R9 380X eklerse daha muhteşem olur. Yine aynı fiyata tekabül eder.

Pardon orası gözümden kaçmış o zaman senin önerdiğin sistemi alabilir :)
Yalnız ben Ram'i tek modül 8GB almasını öneririm. İleride güncelleyeceği zaman aynısından bir tane daha takıp 16GB'a yükseltebilir. SSD şart değilse onu kaldırıp yerine Sapphire Nitro R9 380X eklerse daha muhteşem olur. Yine aynı fiyata tekabül eder.
Hocam anakartta 4 RAM slotu bulunduğu için RAM'leri 2x4 koydum. Sizin dediğinizi olay 2 RAM slotlu anakartlar için geçerli.
Evet R9 380x daha iyi bir seçim olabilir fakat ben MSİ modellerini bekliyorum.

Hocam anakartta 4 RAM slotu bulunduğu için RAM'leri 2x4 koydum. Sizin dediğinizi olay 2 RAM slotlu anakartlar için geçerli.
Evet R9 380x daha iyi bir seçim olabilir fakat ben MSİ modellerini bekliyorum.

Dual Channel olması Ram'lerin performansını artırır elbette daha iyi olur ama anakart uzun ömürlü bileşenlerden biridir. Uzun yıllar kullanacağını varsayarak 4+4+4+4 olmasındansa 8+8+8+8 olması ileriki yıllarda performansı dengede tutmasını sağlayabilir. Bu da aklıma geldi ama belki de biraz abartmış olabilirim :D

MSI modellerinin ne gibi bir avantajı olacak? Bence Sapphire Nitro modeliyle harika bir iş başardı ve yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı