fgtehebosssss
Femtopat
3500 TL bütçem var, nasıl b,r PC toplayabilirim? Oyun odaklı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Linklere nasıl giriyorsunuz. Bende girilmiyor şu an.Kasayı Aerocool Ore Saturn 500W ile, RAM'ler 2x8 GEIL ile değiştirilmeli. Sandisk SSD Plus 240GB SSD eklenmeli.![]()
AMD Ryzen 5 3350G 3.6GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Toplam: 3509,84. 9,84 aşıyor bütçenizi.
Toplam: 3611,17TL. 111,17TL aşıyor bütçenizi ama benim önerim bu sistem olacaktır.![]()
AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Anakartı B450, kasayı da N10 Pro yapacaktım ancak bütçeyi cidden aşıyordu.Linklere nasıl giriyorsunuz. Bende girilmiyor şu an.
Güncelleme: Şu anda girdi. İkinci attığınız sistem A320 anakart dışında sorunlu gözükmüyor, kasanın önü cam yerine mesh olsa daha iyi olurdu fakat sorun değil. Gayet alınabilir.
Farkındayım :/ Böyle de gayet iyi, alınabilir. Artık 3500 TL bile oyuncu bilgisayarı için olan minimum sınırı geçti ben ona üzülüyorum.Anakartı B450, kasayı da N10 Pro yapacaktım ancak bütçeyi cidden aşıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.