3500 TL oyun sistemi toplama

Bütçe
3500

Kasa konusunda yatkın değilim çok fazla o yüzden önermedim, bütçeyi 100 TL falan aşabilir ve depolama birimi ekleyemedim maalesef :/ İleride ekstra bir 8 GB RAM alırsanız çok iyi olacaktır.
Not: İşlemci linkini güncelledim, sanırsam AF versiyonu değilmiş.

Kasayı Aerocool Ore Saturn 500W ile, RAM'ler 2x8 GEIL ile değiştirilmeli. Sandisk SSD Plus 240GB SSD eklenmeli.
Toplam: 3509,84. 9,84 aşıyor bütçenizi.

Toplam: 3611,17TL. 111,17TL aşıyor bütçenizi ama benim önerim bu sistem olacaktır.

Kasayı Aerocool Ore Saturn 500W ile, RAM'ler 2x8 GEIL ile değiştirilmeli. Sandisk SSD Plus 240GB SSD eklenmeli.
Toplam: 3509,84. 9,84 aşıyor bütçenizi.

Toplam: 3611,17TL. 111,17TL aşıyor bütçenizi ama benim önerim bu sistem olacaktır.
Linklere nasıl giriyorsunuz. Bende girilmiyor şu an.
Güncelleme: Şu anda girdi. İkinci attığınız sistem A320 anakart dışında sorunlu gözükmüyor, kasanın önü cam yerine mesh olsa daha iyi olurdu fakat sorun değil. Gayet alınabilir.

Son düzenleme:
Linklere nasıl giriyorsunuz. Bende girilmiyor şu an.
Güncelleme: Şu anda girdi. İkinci attığınız sistem A320 anakart dışında sorunlu gözükmüyor, kasanın önü cam yerine mesh olsa daha iyi olurdu fakat sorun değil. Gayet alınabilir.
Anakartı B450, kasayı da N10 Pro yapacaktım ancak bütçeyi cidden aşıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı