3500 TL palm tutuş için fare önerisi

Bütçe
3500~4000 TL
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcısı
Bu konuyu oyun ekipmanları kategorisine açıyorum ancak istediğim farenin oyun faresi olmasına gerek yok. Hatta satın almak için ilk düşündüğüm ürün Logitech MX Master 3S oldu, oyun için hiç de uygun olmayan bir model bu ancak bu fareyle ilgili çok da iyi geri dönüşler almadım o yüzden size sormak istedim. Dediğim gibi palm tutuş kullanıyorum ve elim standart bir erkek elinden daha ufak, tam boyutlarını bilmiyorum ama.

Rekabetçi oyunlar arasında oynadığım bir tek Tom Clancy's Rainbow Six: Siege var ve onu da ara sıra arkadaşlarla girer oynarım, ciddi bir şekilde oynadığım bir oyun değil yani. Bu nedenle aradığım ürün kaliteli olduğu sürece oyun konusunda iyi olmasına ihtiyacım yok. 3500 TL'nin biraz üstüne çıkabilirim eğer iddialı bir ürün olursa. Teşekkürler şimdiden.

Razer Viper V2 Pro öneririm,kendim kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin, bu arada DA V3 Pro önerecekler ama DA V3 Pro büyük bir mouse bilgine ve özellik olarak Viper V2 Pro ile aynı.

Razer Viper V2 Pro öneririm,kendim kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin, bu arada DA V3 Pro önerecekler ama DA V3 Pro büyük bir mouse bilgine ve özellik olarak Viper V2 Pro ile aynı.
Fiyat olarak Lamzu Atlantis Pro'ya epey yakın ve Lamzu da çok öneriliyor gördüğüm kadarıyla. Acaba hangisi daha iyidir?

Fiyat olarak Lamzu Atlantis Pro'ya epey yakın ve Lamzu da çok öneriliyor gördüğüm kadarıyla. Acaba hangisi daha iyidir?
Sensör olarak Viper V2 Pro şu anda dünyanın en iyi sensörüne sahip, Atlantis pro ile aradaki farkı anlayamazsınız deneyimlerken. Karar sizin ama benim önerim Viper V2 Pro.

Sensör olarak Viper V2 Pro şu anda dünyanın en iyi sensörüne sahip, Atlantis pro ile aradaki farkı anlayamazsınız deneyimlerken. Karar sizin ama benim önerim Viper V2 Pro.
Tamamdır teşekkür ederim, Viper V2 Pro ve Ninjutso Sora arasında gidip geliyorum şu an.

Palm için Viper V2 Pro veyahut Sora önermem. Elinizin boyutunu söylerseniz ona göre öneri yapabilirim.
Neden önermiyorsunuz? Elimin boyutunu net bilmiyorum ancak daha önce Steelseries Rival 110 ve Logi G402 Hyperion Fury'i sıkıntısız kullanmıştım bu yüzden boyutlar çok sıkıntı yaratır mı emin değilim. İkisi de nispeten kötü modeller olduğu için bu sefer iyisini alma niyetindeyim.

Neden önermiyorum, çünkü Sora veyahut Viper V2 Pro palm odaklı mouse değiller. Ayrıca Rival 110 dediğimiz mouse, 120 mm gibi bir şey, G402 dediğimiz mouse 135 140 mm mouse. Metreyle falan elinizin ölçüsünü ölçüp söylerseniz ona göre öneri sunabilirim. Ha ölçemem derseniz;
Küçük bir eliniz var ise, şunu öneririm. 17-18 santimden bahsediyorum. Daha büyük eliniz var ise;
Amazondan şunu öneririm. Büyük gelirse iade gönderirsiniz. G402 rahat geldiyse V3 Pro çok daha rahat gelecektir.

Neden önermiyorum, çünkü Sora veyahut Viper V2 Pro palm odaklı mouse değiller. Ayrıca Rival 110 dediğimiz mouse, 120 mm gibi bir şey, G402 dediğimiz mouse 135 140 mm mouse. Metreyle falan elinizin ölçüsünü ölçüp söylerseniz ona göre öneri sunabilirim. Ha ölçemem derseniz;
Küçük bir eliniz var ise, şunu öneririm. 17-18 santimden bahsediyorum. Daha büyük eliniz var ise;
Amazondan şunu öneririm. Büyük gelirse iade gönderirsiniz. G402 rahat geldiyse V3 Pro çok daha rahat gelecektir.
Ölçtüm geldim elimin yüksekliği 17cm, genişliği önemli mi bilmiyorum ancak avuç içi genişlik 8~8.5cm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı