Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 688 20 Aralık 2023 #11 Gksuuu dedi: Razer Viper V2 Pro öneririm, kendim kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin, bu arada da V3 Pro önerecekler ama da V3 Pro büyük bir mouse bilgine ve özellik olarak Viper V2 Pro ile aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer cobra Pro RGB'yi önerir misin? 599108 dedi: O hâlde Lamzu thorn öneririm palm odaklı. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgili birisiniz Razer cobra Pro RGB'yi önerir misiniz Ya da şöyle diyeyim VGN Dragonfly Wireless mi Razer cobra Pro RGB mi?
Gksuuu dedi: Razer Viper V2 Pro öneririm, kendim kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin, bu arada da V3 Pro önerecekler ama da V3 Pro büyük bir mouse bilgine ve özellik olarak Viper V2 Pro ile aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer cobra Pro RGB'yi önerir misin? 599108 dedi: O hâlde Lamzu thorn öneririm palm odaklı. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgili birisiniz Razer cobra Pro RGB'yi önerir misiniz Ya da şöyle diyeyim VGN Dragonfly Wireless mi Razer cobra Pro RGB mi?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 20 Aralık 2023 #12 Cobra Pro kaç para? 2 civarına hiç yoktan alınabilir ancak, RGB pil ömründen bayağı yer. Yoksa VGN F1 Pro falan oldukça sağlam güzel ürünler.
Cobra Pro kaç para? 2 civarına hiç yoktan alınabilir ancak, RGB pil ömründen bayağı yer. Yoksa VGN F1 Pro falan oldukça sağlam güzel ürünler.
Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 688 20 Aralık 2023 #13 599108 dedi: Cobra Pro kaç para? 2 civarına hiç yoktan alınabilir ancak, RGB pil ömründen bayağı yer. Yoksa VGN F1 Pro falan oldukça sağlam güzel ürünler. Genişletmek için tıkla... Biraz daha biriktirilip Lamzu'ya da Ninjutso Sora alınır mı?
599108 dedi: Cobra Pro kaç para? 2 civarına hiç yoktan alınabilir ancak, RGB pil ömründen bayağı yer. Yoksa VGN F1 Pro falan oldukça sağlam güzel ürünler. Genişletmek için tıkla... Biraz daha biriktirilip Lamzu'ya da Ninjutso Sora alınır mı?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 20 Aralık 2023 #14 Sencrom dedi: Biraz daha biriktirilip Lamzu'ya da Ninjutso Sora alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, onlar cok daha guzel modeller. Bütçeye bağlı, yoksa VGN üzmez.
Sencrom dedi: Biraz daha biriktirilip Lamzu'ya da Ninjutso Sora alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, onlar cok daha guzel modeller. Bütçeye bağlı, yoksa VGN üzmez.
Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 688 20 Aralık 2023 #15 599108 dedi: Alınır, onlar cok daha guzel modeller. Bütçeye bağlı, yoksa VGN üzmez. Genişletmek için tıkla... 2'si arasından peki claw da tutuyorum palm da ninjustu daha iyi diye duydum ama sen ne dersin?
599108 dedi: Alınır, onlar cok daha guzel modeller. Bütçeye bağlı, yoksa VGN üzmez. Genişletmek için tıkla... 2'si arasından peki claw da tutuyorum palm da ninjustu daha iyi diye duydum ama sen ne dersin?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 20 Aralık 2023 #16 Elinizin ölçüsü nedir? Claw için ikisi de birebir, iki model de birbirinden güzel ancak. 4k olan versiyonlarından mı bahsediyorsunuz?
Elinizin ölçüsü nedir? Claw için ikisi de birebir, iki model de birbirinden güzel ancak. 4k olan versiyonlarından mı bahsediyorsunuz?
Gksuuu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 21 Aralık 2023 #17 Sencrom dedi: Hocam Razer cobra Pro RGB'yi önerir misin? Hocam bilgili birisiniz Razer cobra Pro RGB'yi önerir misiniz Ya da şöyle diyeyim VGN Dragonfly Wireless mi Razer cobra Pro RGB mi? Genişletmek için tıkla... Cobra RGB'ye sahip bir mouse şarjdan yiyecektir,önerim V2 pro. Claw ve palm için iyi bir mouse elin büyük değilse.
Sencrom dedi: Hocam Razer cobra Pro RGB'yi önerir misin? Hocam bilgili birisiniz Razer cobra Pro RGB'yi önerir misiniz Ya da şöyle diyeyim VGN Dragonfly Wireless mi Razer cobra Pro RGB mi? Genişletmek için tıkla... Cobra RGB'ye sahip bir mouse şarjdan yiyecektir,önerim V2 pro. Claw ve palm için iyi bir mouse elin büyük değilse.
Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 688 21 Aralık 2023 #18 599108 dedi: Elinizin ölçüsü nedir? Claw için ikisi de birebir, iki model de birbirinden güzel ancak. 4K olan versiyonlarından mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam elim küçüktür avuç içi 10-15 cm falan. Gksuuu dedi: Cobra RGB'ye sahip bir mouse şarjdan yiyecektir, önerim V2 Pro. Claw ve palm için iyi bir mouse elin büyük değilse. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam üssteki yazdığım peki Lamzu'ya da ninjutsuda daha iyi midir peki aralarında fiyat farkı yok neredeyse?
599108 dedi: Elinizin ölçüsü nedir? Claw için ikisi de birebir, iki model de birbirinden güzel ancak. 4K olan versiyonlarından mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam elim küçüktür avuç içi 10-15 cm falan. Gksuuu dedi: Cobra RGB'ye sahip bir mouse şarjdan yiyecektir, önerim V2 Pro. Claw ve palm için iyi bir mouse elin büyük değilse. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam üssteki yazdığım peki Lamzu'ya da ninjutsuda daha iyi midir peki aralarında fiyat farkı yok neredeyse?
Gksuuu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 21 Aralık 2023 #19 Sencrom dedi: Hocam elim küçüktür avuç içi 10-15 cm falan. Anladım hocam üssteki yazdığım peki Lamzu'ya da ninjutsuda daha iyi midir peki aralarında fiyat farkı yok neredeyse? Genişletmek için tıkla... Viper V2 Pro şu anda dünyanın en iyi sensörüne sahip DA V3 Pro ile. Küçük el için Viper V2 Pro gayet iyi gider.
Sencrom dedi: Hocam elim küçüktür avuç içi 10-15 cm falan. Anladım hocam üssteki yazdığım peki Lamzu'ya da ninjutsuda daha iyi midir peki aralarında fiyat farkı yok neredeyse? Genişletmek için tıkla... Viper V2 Pro şu anda dünyanın en iyi sensörüne sahip DA V3 Pro ile. Küçük el için Viper V2 Pro gayet iyi gider.
Sinoeis Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #20 Hp omen mouse