3500 TL palm tutuş için küçük kablosuz mouse

Bütçe
3500 TL

Mehmet Suskun

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. 3500-3999 TL bütçeyle kablosuz bir mouse almak istiyorum. Palm tutuyorum ve ellerim çok küçük. Çok fazla model var çok kararsız kaldım. Lamzu Atlantis Mini Pro 4K ve Ninjutso Sora 4K modelleri gözüme iyi gözüktü. Önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Son düzenleme:
Bu ikisine bak.

Tamamdır. 4K olmasına da gerek yok bu arada.

Asus ROG Gladius III RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

En ucuz Asus ROG Gladius III RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.322,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
www.akakce.com
Kablosuz bir model arıyorum.

Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

En ucuz Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 3.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
www.akakce.com
Viper V2 Proyu sevmiştim ama elime biraz büyük gelebilir diye düşündüm.

Son düzenleme:
Tamamdır. 4K olmasına da gerek yok bu arada.

Kablosuz bir model arıyorum.

Viper V2 Proyu sevmiştim ama elime biraz büyük gelebilir diye düşündüm.
Küçük istiyorsan bu sana tam uyabilir.

Küçük istiyorsan bu sana tam uyabilir.
GPX hakkında 5 para etmez, clickleri bozuluyor, gereksiz pahalı gibi bir çok şey duyduğum için buna pek bakmamıştım hocam ama gerçekten sorunları var mı? Ayrıca scroll sorunu olmayan bir mouse benim için iyi olur çünkü bu sorun yüzünden 2 mouse değiştirdim

Gpx hakkında 5 para etmez, Click'leri bozuluyor, gereksiz pahalı gibi birçok şey duyduğum için buna pek bakmamıştım hocam ama gerçekten sorunları var mı? Ayrıca scroll sorunu olmayan bir mouse benim için iyi olur çünkü bu sorun yüzünden 2 mouse değiştirdim.

Sorunlu bir mouse değil. Fiyatını bende hakettiğini düşünmüyorum. Küçük bir mouse istiyorsan tam senlik bir mouse ama. Tavsiyem Viper V2 olurdu. Büyük olması sorun olmayacak ise.

Sorunlu bir mouse değil. Fiyatını bende hakettiğini düşünmüyorum. Küçük bir mouse istiyorsan tam senlik bir mouse ama. Tavsiyem Viper V2 olurdu. Büyük olması sorun olmayacak ise.
Bir ara Viper v2 Proyu denemeye çalışacağım. GPX için de biraz araştıracağım

GPX düşünmüyorum şuan. Viper V2 Proyu da dediğim gibi bir mağazada bulabilirsem deneyeceğim. Şuan Atlantis Mini Pro ve Sora arasında kaldım kararsızım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı