Sinerji Bilgisayar

Bu iki bilgisayar arasında kaldım. LoL, CS:GO, PUBG Lite oynuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Çok teşekkür ederim yanıtınız için.Sinerjide ki hoş duruyor alınabilir.
Sizin attığınız da baya güzelmiş önerinizi değerlendireceğim.Özelleştir'den 74 TL Fark ile RX580 2823 TL;![]()
Atlantic Platinum | Intel Ultra 5 225F | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
LG 22MK400H 21.5" 60Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Fiyatı 518 TL;
Total'de 3341 TL. Birde HDD alırsanız tadından yenmez.
Sinerji'de bulunan sistem iyi ancak kasanın hava akışının kötü olduğunu biliyorum ve sistemde kullanılan PSU belirtilmemiş. James Donkey SSD'den zaten uzak durulmalı. O yüzden önermem.Çok teşekkür ederim yanıtınız için.
Webtekno Bronze'da bulunan kasanın hava akışı nasıldır bilmiyorum ancak PSU ve SSD kalitesiz.Özelleştir'den 74 TL Fark ile RX580 2823 TL;![]()
Atlantic Platinum | Intel Ultra 5 225F | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
LG 22MK400H 21.5" 60Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Fiyatı 518 TL;
Total'de 3341 TL. Birde HDD alırsanız tadından yenmez.
Öncelikle rx 570 güzeldir ama eski tarihten kalma bence gtx 1650 li bi sistem alınabilir şayet senin gönderdiğin sinerji bilgisayarın bilgisayarını almanı tavsiye ederim.
Sinerji Bilgisayar
www.sinerji.gen.tr
Bu iki bilgisayar arasında kaldım. LoL, CS:GO, PUBG Lite oynuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.