Şu videoyu izleyip kendiniz karar verin, sırf 3.20Ghz hızında çalıştığı için o paraya deyecek mi? Bütceniz dahilinde almış olduğun ekran kartı çok düşük, yani yer yer 1.500Tl'lik sistem tavsiyelerine APU değilde ekran kartı olsun diye önermiş olduğum bi ekran kartı / Gtx 950 / R7 370 gibi. Kötü demiyorum ancak R9 380 ile karşılaştırılamaz. Yazılım işiyle uğraştığınızı söylemişsiniz, ram'leri 4 modül 4x4 seçmemin nedenide bu. 4x4 kullanıldığı zaman ve CL değeri düşük olduğu zaman ram'ler daha performanslı oluyor. He ileride ben 2 tane daha takarım 32Gb ram yaparım diyorsanız orası ayrı tabi karar sizin. Kesinlikle CL değerinin düşük olmasına dikkat ederek seçim yapın. Recep Baltaş'ın bu konuyla ilgili bir yazısı var. Yine dediğim gibi ekranı gidip görüp almanızı tavsiye ediyorum, teknosa/bimeks gibi alternatifleri kullanabilirsiniz. Arayacağınız özellikler en kötü ihtimalle bir HDMI çıkış olması ve 21.5/23inc , 1920x1080 en fazla 5MS tepkime süresi olması. Zaten ortalama fiyatları 300/500 diye gidiyor. Kasa olarak kararı yine size bırakıyorum, ben size en çok tercih edilen alternatifleri göstermeye çalıştım. Seçmiş olduğunuz kasa da kötü bi kasa değil.