3500 TL R9 380 Sistem Toplama

kaansamil

Kilopat
Daha fazla  
Bu konuda hiç bilgim yokken iki gün önce araştırmaya başladım. Genellikle eski toplamalar var onlara göre dizayn etmek istemedim. Cidden fazla bilgim yok. Elimden geldiğince toplamaya çalıştım. Neyi yapsam doğru olur tarz bir sorum var yani eksik falan var mı, fazlalık var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Başlık yanlış oldu. 3500 tl'lik sistem. Kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana 1 hafta sonra toplayacağım sistemi önereyim. Anakart Asus Z170A-P, işlemci İ5 6600K, RAM Kingston HyperX FURY 2x4 8GB 2666 MHZ çift modül RAM, ekran kartı Sapphire R9 380X 4 GB 256 Bit, HDD WD 1 TB Blue 7200 RPM, kasa Zalman Z3 Plus 600W, işlemci soğutucu Deep Cool Gammax S40. Monitör olarak da Asus'un 1080P 21.5" HDMI girişli 550 TL'lik bir monitörü vardı ismini unuttum kusura bakma. Alacağın sistem bu olmalı. Senin topladığın sistemde işlemci çok eski ve oyun performansı düşük. SSD'yi sonradan sisteme eklemeni tavsiye ederim.

Dostum 3500 tl bütçe ile amd tabanlı sistem toplamak saçma olur. DDR4 skylake tabanlı bir sistem topladım monitör hariç 3500 tl ye geldi. Eğer bütçemi zorlayamam dersen 3500 tl ye monitör dahil DDR3 sistem toplayayım ancak DDR4 hem yeni nesil hemde daha yüksek performanslı bir soket türü aklında olsun. Bana göre bütçeni biraz daha zorlayıp skylake mimarili sistemi almalısın. Ama zorlayamam dersen attığım 3000 tl lik DDR3 sistemi de alabilirsin. Monitör olarakda her iki sistemde de kesinlikle bunu öneririm. Benq RL2240HE Monitör

Dosya Ekleri

• technopat 3500.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 389
  • technopat 3000.png
    43,9 KB · Görüntüleme: 396
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…