Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 7 Şubat 2023 #21 AnotherJourney dedi: Siz bilirsiniz hocam. Yine de mağazadan deneyin bir kaç model. Koşu ayakkabıları rahattır fakat çabuk yırtılır. Bunu da göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla... Nike'ın 3 koşu modelini kullandım şimdiye kadar en uzunu 2 yıl en kısası 1 yıl olmak üzere yırtılma gibi herhangi bir şeyle karşılaşmadım.
AnotherJourney dedi: Siz bilirsiniz hocam. Yine de mağazadan deneyin bir kaç model. Koşu ayakkabıları rahattır fakat çabuk yırtılır. Bunu da göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla... Nike'ın 3 koşu modelini kullandım şimdiye kadar en uzunu 2 yıl en kısası 1 yıl olmak üzere yırtılma gibi herhangi bir şeyle karşılaşmadım.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 7 Şubat 2023 #22 Antonio Montana dedi: Nike'ın 3 koşu modelini kullandım şimdiye kadar en uzunu 2 yıl en kısası 1 yıl olmak üzere yırtılma gibi herhangi bir şeyle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam benim taraklı ayaklar ve dağ bayır sevdam dayanmıyorda maalesef.
Antonio Montana dedi: Nike'ın 3 koşu modelini kullandım şimdiye kadar en uzunu 2 yıl en kısası 1 yıl olmak üzere yırtılma gibi herhangi bir şeyle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam benim taraklı ayaklar ve dağ bayır sevdam dayanmıyorda maalesef.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 7 Şubat 2023 #23 AnotherJourney dedi: Doğrudur hocam benim taraklı ayaklar ve dağ bayır sevdam dayanmıyorda maalesef. Genişletmek için tıkla... Dağ bayır için ayakkabım var, şehirde problem olacağını sanmıyorum ekstrem bir durum olmadıkça. @Teknocuk Önerileriniz için teşekkür ederim.
AnotherJourney dedi: Doğrudur hocam benim taraklı ayaklar ve dağ bayır sevdam dayanmıyorda maalesef. Genişletmek için tıkla... Dağ bayır için ayakkabım var, şehirde problem olacağını sanmıyorum ekstrem bir durum olmadıkça. @Teknocuk Önerileriniz için teşekkür ederim.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.089 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #24 Teknocuk dedi: Kolay crease oluşan bir ayakkabı. Deri sonuçta. Genişletmek için tıkla... Gerçek ve kaliteli bir deri olsa crease oluşmaz ancak Nike Adidas gibi markaların deri kalitesi epey düşük hatta bazıları gerçek deri olmadığını da söylüyor.
Teknocuk dedi: Kolay crease oluşan bir ayakkabı. Deri sonuçta. Genişletmek için tıkla... Gerçek ve kaliteli bir deri olsa crease oluşmaz ancak Nike Adidas gibi markaların deri kalitesi epey düşük hatta bazıları gerçek deri olmadığını da söylüyor.