3500 TL RX 480 sistem toplama

Bülent Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Beyler ben bir sistem toplamak istiyorum. Ama çok kararsızım ve birinin bana yardımcı olmasını istiyorum. Benim bütçem tam olarak belli değil. Ben biriktirdikçe parça parça almak istiyorum. Ama genel olarak 3500 TL filan olarak bir bütçem var. Birinin bana rehber olmasını istiyorum.

Benim genel olarak düşündüğüm parçalar şu şekilde:

Anakart:MSI B250M MORTAR ARCTIC
Ekran Kartı: Sapphire RX 480 8GB
İşlemci: i5 6500
RAM: Kingston 8GB Hyperx Fury Black sonra bir tane daha eklicem aynısından.
Harddisk:WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB Cache Harddisk

Kasayı daha belirlemedim. Z3 plus düşünüyorum ama anakartta çok kararsızım. Sizce bu sistemde neleri değiştirmeliyim? Bu anakart yerine başka hangi anakart daha iyi olabilir ? Önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimleri takip ederseniz bu sistemi 3500 e alabilirsiniz.

Üzerinde oynayabilirsiniz tabi ki mesela RAM i 8GB ta indirip Ekran Kartını 8GB a çıkarabilirsiniz.

- İşlemci: INTEL i5 7600 3.4 GHz
- Anakart: MSI B250M BAZOOKA
- Ram: KINGSTON HyperX FURY DDR4 8GB 2400 MHZ (2133 MHZ'de olabilir ben 2400 alacağım).
- Hdd: WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB Caviar Blue
- Ssd: Samsung 850 EVO 250 GB
- Ekran Kartı: MSI RX 480 GAMING X 8G
- Kasa: ZALMAN R1-600LE
- Psu: ZALMAN ZM600 600W

-3500 TL Civarı olması lazım.Aynı sistemi monitör dahil toplayacağım.Öneririm.

3500 ü geçer burası.

Haklısın bu sisteme mart ayında bakmıştım.Haliyle dolar 3.59 idi.Not defterine kaydettiğimde 3580 TL yazıyordu şimdi ne kadar olmuş bilemem.Ama eğer bütçeni biraz daha arttırabilirsen bu sistemi öneririm.3-4 sene sıkıntısız bir şekilde dilediğini yapabilirsin.Doların değişken bir ekonomisi olduğu için bileşenlerin indirime girmesini beklemeliyim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…