3500 TL RX480 sistem

Mlzmoglu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da gördüğünüz gibi 3500 tl'ye RX480 ekran kartlı sistem istiyorum. Monitör dahil olmasını istiyorum.
Sistemin 3000 tl civarında olmasını, içinde ise toplam 500 tl olacak şekilde Bloody B2100 klavye+mouse set, iyi bir kulaklık ve iyi bir gamepad olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Buyurun. Ekran kartı eklenmemiştir.

Dosya Ekleri

• Sistem Toplama Haziran.png
    Sistem Toplama Haziran.png
    40,4 KB · Görüntüleme: 219
Buyurun. Ekran kartı eklenmemiştir.
Hocam yazdıklarımı tam okumamışsınız sanırım. Yine de teşekkür ederim. Ekipman ve monitör istediğimi belirtmiştim. Bu arada ssd düşünmüyorum. Sanırım kasa olarak Corsair Spec-03'ü seçeceğim ve içinde VS650 80+ güç kaynağı var.
Bu arada işlemci olarak i5 6400 veya i5 6402p yeter diye düşünüyordum. Aynı zamanda Skylake işlemcilerin k versiyonlarından kullanmayacağım için stock işlemci soğutucunun yeteceğini düşünüyordum.
Hocam eğer isteklerimi tam olarak okuyup ona göre bir sistem düzenlerseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Şöyle yardımcı olmaya çalışayım, rx480 fiyatına göre en iyi kart gibi duruyor evet, ama bu kartı alıyorsan bunu besleyecek parçalar alman gerekiyor ki darboğaz yapmadan kartı tam anlamıyla kullanabilesin, 3500tl nin 500 tl si ekipmana gitti, monitör de dahil dediğinde (o da 500tl civarı ortalama) kasana 2500tl gibi bir bütçe kalıyor. bunun 1000 lirasına da rx480 i sayarsak, (benim tahminim bu civarda cıkacak) kalan parçalarına 1500tl kalıyor. benim söylediğin kasa ile beraber yapabildiğim en ucuz toplama ekteki, yine de aşıyor sanırım biraz bütçeni.

Ekipman olarak da logitechin ürünlerini beğeniyorum ben, kulaklık olarak g230 (180tl)
Klavye mouse olarak da LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE BUNDLE 210102047 - Teknosa bunu (240tl) önerebilirim.

Eğer idare edecek ekipmanın varsa önce kasanı topla zamanla yavas yavas alırsın, gerekirse 8gb daha ram upgrade yaparsın vs. Bu arada ssd kesinlikle almanı kesinlikle tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 170
Şöyle yardımcı olmaya çalışayım, rx480 fiyatına göre en iyi kart gibi duruyor evet, ama bu kartı alıyorsan bunu besleyecek parçalar alman gerekiyor ki darboğaz yapmadan kartı tam anlamıyla kullanabilesin, 3500tl nin 500 tl si ekipmana gitti, monitör de dahil dediğinde (o da 500tl civarı ortalama) kasana 2500tl gibi bir bütçe kalıyor. bunun 1000 lirasına da rx480 i sayarsak, (benim tahminim bu civarda cıkacak) kalan parçalarına 1500tl kalıyor. benim söylediğin kasa ile beraber yapabildiğim en ucuz toplama ekteki, yine de aşıyor sanırım biraz bütçeni.

Ekipman olarak da logitechin ürünlerini beğeniyorum ben, kulaklık olarak g230 (180tl)
Klavye mouse olarak da LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE BUNDLE 210102047 - Teknosa bunu (240tl) önerebilirim.

Eğer idare edecek ekipmanın varsa önce kasanı topla zamanla yavas yavas alırsın, gerekirse 8gb daha ram upgrade yaparsın vs. Bu arada ssd kesinlikle almanı kesinlikle tavsiye ederim.

hocam şansa dıyor? şansamı cıkıyo yoksa bellı bıselermı cıkıo g105 ve g502 gibi

İçinden g105 klavye ve g300s mouse çıkıyor standart olarak, ikisi de güzel ürünler, onları alıyor gibi hesapla sen, mouse g300s den daha iyi çıkabiliyor şans olayı orda, bize çıkmaz da olsun işte :D

Hocam öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Son bir ekleme daha yapayım. Şu anlık idare edebileceğim kulaklığım ve gaming mouse'ım var. Ben 3 yaşında PS1 ile oyun dünyasına atılan biri olduğumdan gamepadle oyun oynamak her zaman daha kolay olmuştur benim için. Şu anki kulaklık ve mouse ile idare ederim.
Bana 3500 tl'ye monitör, klavye ve gamepad dahil bir sistem önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

İçinden g105 klavye ve g300s mouse çıkıyor standart olarak, ikisi de güzel ürünler, onları alıyor gibi hesapla sen, mouse g300s den daha iyi çıkabiliyor şans olayı orda, bize çıkmaz da olsun işte :D
baktm netten g502 ckmıs. sızce ayrı ayrı almak mı yoksa bu şansa setini almak mı f/p olur

Sistem sana attığım sistem, üzerine rx480 ini koyacaksın, benim tavsiyem bir de ssd koyman tabi.
Monitör olarak da ViewSonic 21.5” VX2257-mhd – FreeSync 1ms 75 Hz öneririm. 500 - 600 tl arası değişiyor ama iyi bir monitör. Klavye olarak da eskiden g105 kullanıyordum o attığım kutu içeriğinde olan, set olmadan tek alırsan 150 lira civarında, eğer param var dersen şuan kullandığım g710+ çok güzel bir klavye. Dediğim gibi ekipmana pcni güzelce toplayana kadar çok bakma, hele bi pc yi hallet ekipman kolay. Paranı biriktirir 2 ay sonra iyisini alırsın gerekirse.

baktm netten g502 ckmıs. sızce ayrı ayrı almak mı yoksa bu şansa setini almak mı f/p olur

Eğer g502 vs çıkarsa çok daha kardasınız ama normal g300s bile çıksa gayet uygun göründü bana, daha ucuza bulabilirsen öyle al tabi ayrı ayrı.

Sistem sana attığım sistem, üzerine rx480 ini koyacaksın, benim tavsiyem bir de ssd koyman tabi.
Monitör olarak da ViewSonic 21.5” VX2257-mhd – FreeSync 1ms 75 Hz öneririm. 500 - 600 tl arası değişiyor ama iyi bir monitör. Klavye olarak da eskiden g105 kullanıyordum o attığım kutu içeriğinde olan, set olmadan tek alırsan 150 lira civarında, eğer param var dersen şuan kullandığım g710+ çok güzel bir klavye. Dediğim gibi ekipmana pcni güzelce toplayana kadar çok bakma, hele bi pc yi hallet ekipman kolay. Paranı biriktirir 2 ay sonra iyisini alırsın gerekirse.
Hocam tekrardan teşekkür ederim. Gecenin bu saatine bizim gibi insanlara yardımcı oluyorsunuz. Birkaç sorum daha olacak size.
SSD çok gerekli midir? SSD koymasak pişman olur muyum?
Önerdiğiniz monitör 21.5 inç. 23 veya 24 inç monitörlerle arasında çok fark olur mu? Daha büyük monitör almadım diye pişman olur muyum?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı