3500 TL RX480 sistem

Sistem sana attığım sistem, üzerine rx480 ini koyacaksın, benim tavsiyem bir de ssd koyman tabi.
Monitör olarak da ViewSonic 21.5” VX2257-mhd – FreeSync 1ms 75 Hz öneririm. 500 - 600 tl arası değişiyor ama iyi bir monitör. Klavye olarak da eskiden g105 kullanıyordum o attığım kutu içeriğinde olan, set olmadan tek alırsan 150 lira civarında, eğer param var dersen şuan kullandığım g710+ çok güzel bir klavye. Dediğim gibi ekipmana pcni güzelce toplayana kadar çok bakma, hele bi pc yi hallet ekipman kolay. Paranı biriktirir 2 ay sonra iyisini alırsın gerekirse.

Eğer g502 vs çıkarsa çok daha kardasınız ama normal g300s bile çıksa gayet uygun göründü bana, daha ucuza bulabilirsen öyle al tabi ayrı ayrı.

kardeş pc satıldı da bnm. klavye + mouse gitti yanında. casper setti . o yüzden gelsede klavye ve mous yok kenarda :D herşey aynı anda alınacak bakıyorum. bu şansa seti iyimiş. gerçektende alınabilir. nerde bulunabilir mağazalarda? izmirde? vatan'da mediamarkta varmıdıR? yada teknosa falan?

SSD bildiğin bilgisayarı 2 sene ileri götürüyor, kullanımda belki de islemci ekran kartından bile fazla hissediyorsun varlığını, ben mutlaka al derim. Monitör büyüklüğü tamamen zevke kalmış ben 21.5 inç kullanıyorum, 21.5 inç standarttır zaten. Ben gayet memnunum boyutundan ama eğer daha büyük ekran seviyorsan öyle al, boyut büyüdükçe fiyat artıyor yalnız genelde ona dikkat et. monitörün gecikme ve hz değeri önemli öncelik olarak.

kardeş pc satıldı da bnm. klavye + mouse gitti yanında. casper setti . o yüzden gelsede klavye ve mous yok kenarda :D herşey aynı anda alınacak bakıyorum. bu şansa seti iyimiş. gerçektende alınabilir. nerde bulunabilir mağazalarda? izmirde? vatan'da mediamarkta varmıdıR? yada teknosa falan?
Attığım link teknosanın linki zaten, sanırım teknosanın kampanyası gibi bir şey cünkü sadece teknosada gördüm ben, internetten sipariş edebilirsin sanırım.

Hocam şu an laptop kullandığım için büyük ekran takıntım olsa da olmasa da her türlü monitör iyi gelecektir. Zaten kuzenim veya arkadaşımla fifa oynadığım zaman televizyona bağlarım kasayı. Söylediklerinize göre 21.5" VX2257'yi alacağım. Son olarak i5 6400 veya i5 6402p , RX480'e darboğaz yapar mı? Ve i5 6400 ile i5 6402p arasından hangisini tercih edersiniz?

Ben iki işlemcinin de darboğaz yapacağını düşünmüyorum, ikisini de tercih edebilirsin i5 6400 bir tık daha iyi gibi duruyor bana. Kendi topladığım sistem bu benim, buna da bakabilirsin, elimde ssd olduğu için orada ssd yok, üzerine rx480 gelecek.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 105
Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. SSD de koyacağım sistemime o halde. Viewsonic VX2257'de karar kıldım galiba. Çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı