3500 TL saat önerisi

itravel5

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda bir saat almaya karar verdim ancak aşırı kararsızım. Bir antikacıda pobeda marka iki saat görmüştüm ve gerçekten iyi durumdaydılar. Bugünse bir saatçide saat baktım ve bana bir adet gerçekten güzel arlon marka saat gösterdi ancak yazısı biraz silikti. Ve bir adet Seiko 5 gösterdi lakin 3000 - 3500 lira gibi bir fiyatı olması beni şüpheye düşürdü ve buraya danışmak istedim. Bana önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve bir adet Seiko 5 gösterdi lakin 3000 - 3500 lira gibi bir fiyatı olması beni şüpheye düşürdü ve buraya danışmak istedim.
Şu an en uygun Seiko 5 100 dolar cviarına satılıyor yurt dışında, sahte değilse bile ikinci el olabilir, veya ufak kusuru falan vardır. Eğer kusursuz durumdaysa ve saati beğendiyseniz fiyatına göre gayet iyi. Aldıktan sonra kontrol ettirebilirsiniz veya model numarasını alıp internette de araştırabilirsiniz. Eski bir model ise tercih edip etmemek size kalmış tabiki, ben olsam sıfır alırdım. Ucuz saatlerin antika olarak pek bir değeri olmuyor, sıfır alırsanız mekanizması uzun süre sorun çıkartmaz. Bu yüzden Pobeda saate karşı da mesafeli yaklaşırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı