3500 TL Sistem Önerileri

Batuhantanr

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaz tatili yaklaşıyor benim bilgisayarım da bayağı eskidi, yenilemek istiyorum. Bana video programlarında render alma ve oyunları güzel kalitelerde oynayacak 3500 TL'ye kadar limiti olan güncel bir sistem önerir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazınki olanakları bilecek kadar ilerlemedik malesef. Bu konuyu bilgisayar almaya 1-2 hafta kala açarsan daha faydalı olur. Zira dolar düşebilir, yükselebilir. VEGA mimarili ekran kartları da daha çıkmadı.

Şöyle bir sistem oldu. 66 lira bütçeyi geçti ama sorun olmaz sanırım. Oyunları çok güzel oynatır. Renderda da normal iyi arası bir performans verir. Render yapmadığım için tam bilmiyorum ama bu paraya çok güzel bir sistem oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot (15).png
    29,6 KB · Görüntüleme: 117
Saol kardesim fakat render islemi yapacagim icin sogurucunun iyi olmasi lazim fakat sen stok fani kullanmami onermissin sanirim ve sistemin hizli aciasi ve programlarda bilgisayarin daha hizli olmasi icin okuma yazmasi iyi olan bi ssd de lazim

Saol kardesim fakat render islemi yapacagim icin sogurucunun iyi olmasi lazim fakat sen stok fani kullanmami onermissin sanirim ve sistemin hizli aciasi ve programlarda bilgisayarin daha hizli olmasi icin okuma yazmasi iyi olan bi ssd de lazim

Biliyorum fakat sizin bütçenize RX 480 sığdırmak bile zordu. Zaten yaz tatilinde toplayacakmışsınız şimdi fark ettim. O zaman akadar onların parasını da biriktirirsiniz. Lütfen konuyu alacağınız zamandan 1-2 hafta önce açın.

konuyu sitemler hakkinda bir bilgi edineyim yaza hazir olayim ona gore para biriktireyim diye actim yinede saol

Bence daha erken dolar ztn yuksek bence ona karne gununden birkac gn once yaz guncel pc olsun 2 ay var ama belki daha guzel seyler cikar belki ozamana dolar da duser [emoji6]

Bence daha erken dolar ztn yuksek bence ona karne gununden birkac gn once yaz guncel pc olsun 2 ay var ama belki daha guzel seyler cikar belki ozamana dolar da duser [emoji6]
Ben şimdilik kafamda bi profil oluşsun diye yazmıştım. Yinede saol kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…