3500 TL sistem önerisi

Brksrts2

Hectopat
Selam arkadaşlar. 3500 TL bütçem var ve RX570'li bir sistem istiyorum. Yakın zamanda bir yükseltme yapmayacağım. Bütçeyi en fazla 200TL aşabilirim. Depolama 480GB SSD olursa mükemmel olur. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3500 TL ile sıfır bir sistem kurmak bence mümkün değil. Sakıncası yoksa ikinci el pazarını araştırmanı öneririm.

Olabilecek en ucuz ama performanslı haliyle şöyle bir sistem topladım ve 4722₺ tuttu;

2 tane

3875 TL. RAM'i 1 yaparak fiyatı düşürebilirsiniz.

3500 TL ile sıfır bir sistem kurmak bence mümkün değil. Sakıncası yoksa ikinci el pazarını araştırmanı öneririm.

Olabilecek en ucuz ama performanslı haliyle şöyle bir sistem topladım ve 4722₺ tuttu;
Dalga mı geçiyorsunuz?

2 tane

3875 TL. RAM'i 1 yaparak fiyatı düşürebilirsiniz.
Teşekkür ederim ramden kısıp ssd 480 yapabilirim aklımda kalsın bu sistem.

3500 TL demiş 4722 tuttu demişsiniz zaten 4700 tlsi olsaydı öyle bir konu açardı. Ayrıca indirimleri kolluyarak güzel bir sistem toplayabilir.
Bakmanı öneririm.

Teşekkür ederim
3500 TL demiş 4722 tuttu demişsiniz zaten 4700 tlsi olsaydı öyle bir konu açardı. Ayrıca indirimleri kolluyarak güzel bir sistem toplayabilir.
Bakmanı öneririm.
Teşekkür ederim sistemde ssd yükseltmesi yaptım ancak bu marka model hakkında bilgim yok kronik sorunu vs. Var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-09-09-19-36-32-849_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2020-09-09-19-36-32-849_com.mi.globalbrowser.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim sistemde SSD yükseltmesi yaptım ancak bu marka model hakkında bilgim yok kronik sorunu vs. var mıdır?

Açıkçası çok araştırmadım bununla ilgili mutlaka konu açmışlardır onlara bakmanı veya internetten araştırmanı tavsiye ederim sonuçta bilgisayar bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı