3500 TL sistem önerisi

Bana da alınabilir geldi. PSU iki yıllıkmış, sıkıntı oluşturur mu? Almayı düşündüğüm anakart uyar mı? Benim sipariş verdiğim PSU yolda, onu iptal etmeme değer mi?

@448762 hocam, öncelikle güzelce açıkladığınız için çok teşekkür ederim.

@theYagi, @448762 hocam, işlemciyi 3200G yapsak nasıl olur? OC ile uğraşırım belki. Sanırım @Akif hocam kullanıyor ve OC ile iyi sonuç elde etmişti sanırım.

Ayrıca Oloy marka RAM alınır mı?
Bu da zamlanmış be.

Son düzenleme:

Eğer OC yapacaksanız iyi bir soğutcu gerekecek. Yine 3400g parasına geliyor.
Oloy daha çok yeni, Recep abi henüz alınmaz demişti.

Eğer OC yapacaksanız iyi bir soğutcu gerekecek. Yine 3400G parasına geliyor.
Oloy daha çok yeni, Recep abi henüz alınmaz demişti.
Haklısınız hocam. RAM de pahalanmış zaten. RAM gecesini bekleyelim madem
Burada sonradan eklediğim için etiket gitmemiş sanırım, o yüzden tekrar etiketliyeyim: @448762 @Akif

Hocam, tek kanal 3400G mi daha iyi olur yoksa çift kanal 3200G mı?

Normalde dün falan sipariş verecektim ama Pro olması kafamı kurcaladı, test falan derken hafta sonu stokta bitiverdi. Sizce ne zaman gelir?
Çok teşekkürler hocam. Bu da radarımda, bu gidişle ya 4300G olacak ya da 3200G ama hâlâ kararsızım, test sonuçlarına da bakamadım.

Altı tane GPU çekirdeği olması kafamı kurcalıyor.

Hocam bir düzenleme yapayım, oyun konusunda 3400G ile birebir denebilir, fakat işlemci gücünü bilmiyorum, fakat biri 4300GE'nin 4650G'den işlemci gücü olarak güçsüz dediğini duymuştum. (Ne kadar doğru bilmiyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…